Μια θεωρία του GoT θέλει τον Jaime να εξουδετερώνει τον Night King

Ο δρόμος προς την εξιλέωση είναι πια ανοιχτός...

Έχουμε σκεφτεί εκατοντάδες σενάρια για το πως μπορεί τέλος πάντων να τελειώσει αυτό το Game of Thrones. Και παρότι τα σενάρια που έχουν δημιουργηθεί είναι εκατοντάδες, λέμε και το πολύ απλό. Μπορεί οι νεκροζωντανοί φίλοι μας από τον Βορρά, να κατέβουν και να τα τσακίσουν όλα.

Και ποιος δεν θα προβληματιζόταν εδώ που τα λέμε; Έχουμε στρατιές νεκρών, τύπους από πάγο, δράκους που ξερνάνε μπλε φλόγες. Σύμφωνα όμως με έναν χρήστη του Reddit, εκεί που όλοι περιμένουν τον Jon Snow να δώσει την λύση, η απάντηση μπορεί να έρθει από τον Kingslayer της καρδιάς μας. Τον Jaime τον Lannister.

 

season 7 hbo GIF by Game of Thrones

 

Σύμφωνα με την θεωρία, ο Jaime θα επληρώσει ξανά την προφητεία του Kingslayer μόνο που αυτή τη φορά, δεν θα σκοτώσει τον Fire King (Aerys II) αλλά τον Ice King - και ένας είναι ο βασιλιάς του πάγου. Λέγεται επίσης ότι θα το κάνει με ένα scorpion (σ.σ.: την βαλλιστική μηχανή που προσπάθησε να ρίξει τον Drogon). Το βέλος ωστόσο, θα είναι από βαλυριανό ατσάλι που θα σφυρηλατήσει ο ίδιος ο Gendry από το ξίφος του Jaime. Λιώσιμο και ξανασχεδιασμός δηλαδή.

«Και αν δεν σκοτώσει τον Night King, θα καταφέρει σίγουρα να ρίξει τον δράκο του», αναφέρει ο χρήστης Alcaroth. Όλα αυτά με βάση την επίθεση των Dothraki στους Lannisters, με τον Jamie να διατάζει τον Bronn να ρίξει εκείνος καθότι…διαθέτει και τα δύο χέρια. Ίσως λοιπόν να μπορεί να προσφέρει το όπλο στην όλη υπόθεση.

 

 

Μήπως κατ’ αυτόν τον τρόπο ο Jaime βρει την εξιλέωση;

Το σίγουρο είναι πως αργούμε ακόμη για την τελευταία σεζόν...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved