Σκεφτήκαμε 5 τελείως κουλά σενάρια για το τέλος του Game of Thrones

Που ωστόσο βγάζουν μια χαρά λογική αν το καλοσκεφτείς.

Επιτέλους η Μεγάλη Νύχτα πλησιάζει. Η τελευταία σεζόν Game of Thrones βρίσκεται μόλις 5 μηνάκια μακριά και περιμένουμε πως και πως την μεγάλη μάχη που θα καθορίσει την τύχη του Westeros. Όμως το φινάλε δεν θα δείξει απαραίτητα την νίκη των «Καλών». Γιατί αν μας έχει μάθει κάτι ο George R.R. Martin, είναι πως η ζωή στο Westeros είναι άδικη και σκληρή. Και εκεί που πιστεύεις πως όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους και το φινάλε είναι βέβαιο, να σου μία αναποδιά που τα ακυρώνει όλα.

Σκεφτήκαμε 5 σενάρια όπου τα πράγματα μπορούν να πάνε ΘΕΟΣΤΡΑΒΑ και δεν μπορείς να πεις πως δεν βγάζουν νόημα. Μάλλον δηλαδή. 

 

1. Οι δράκοι βγαίνουν εκτός ελέγχου και ΤΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΛΑ

dfggfg

Δεν ξέρω, αλήθεια, γιατί κανένας δεν το έχει υπολογίσει αυτό ως πρόβλημα. Εδώ δεν μπορείς να ελέγξεις το άλογο αν πεισμώσει, θα ελέγξεις τον δράκο; Να παραταχτούν δηλαδή οι στρατοί και πριν ξεκινήσει η μάχη, να γίνει ας πούμε κάτι που θα βγάλει τους δράκους εκτός ελέγχου. Να τον πιάσει μια λιγούρα τον Ντρόγκον ας πούμε  και να φάει 3 λόχους από Wildlings. Να χεστούν πάνω τους όλοι και να σκορπίσουν και ενώ ο Τζον Σνόου ουρλιάζει να του απαντούν  «Άλλα μας  έλεγες ρε μπάσταρδο! Με ποιον είναι οι δράκοι τελικά;». Κακός χαμός και ψόφος και να προσπαθεί η Καλίσι να τα μαζέψει.

«Ρε Ντρόγκον τι είπαμε;»
«Μα πεινάω. Να μην φάω; Θέλετε και να τα διαλύσω όλα νηστικός;»
«Ε ωραία φάε 10 πρόβατα! Τι τρως τον στρατό;»
«Ρε γαμώ τα κέρατά μου με έχετε φέρει στους πάγους, ποια πρόβατα; Τα υπολογίζουν αυτά. Δράκους δεν θέλατε; Να βάλετε το χέρι στην τσέπη».

Χώρια που μαζί με τον Ice Dragon έχει να πέσει τέτοια παράπλευρη απώλεια, που απορείς αν θα μείνει κανένας ζωντανός στο τέλος.

 

 

2. Το dragonglass τελικά ΔΕΝ φτάνει για όλους

snkf

 

Ναι ΟΚ το βρήκανε. Ναι ΟΚ, η Καλίσι τους άφησε να το εξορύξουν. Πόσο πολύ είναι; Πόσο έχει προλάβει από την εξόρυξη να γίνει μαχαιρωτό και να μη μοιάζει με ακατέργαστη πέτρα; Και το πιο σημαντικό: φτάνει για όλους; Έχουμε όλους τους Οίκους του Βορρά. Τους Άσπιλους. Τους Wildlings. Τα παιδικά από το Κάστρο Βlack και όποιον άλλο κακομοίρη πάρει μέρος στη μάχη. Οι άλλοι έχουν ήδη διαλύσει το Τείχος και κατεβαίνουν. Συνειδητοποιείτε τι σημαίνει αυτό για κάποιους έτσι;

«Τα καλά νέα είναι πως έχουμε dragonglass για να τους το βάλουμε εκεί που ξέρουν
(ζητωκραυγές)
«Τα κακά νέα είναι πως δεν φτάνει για όλους».
(ανήσυχα μουρμουρητά)
«Με βάση αυτά τα στοιχεία αποφασίσουμε να δημιουργήσουμε δύο ομάδες επίθεσης. Την Ομάδα Μάχης και την Ομάδα Μικρής Διάρκειας».
«Και τι σημαίνει αυτό;»
«Η Ομάδα Μικρής Διάρκειας αναλαμβάνει να ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ τους Whitewalkers, όσο η Ομάδα Μάχης τους εξοντώνει. Να σας πούμε εδώ πως η Ομάδα Μικρής Διάρκειας θα έχει βαρύτατες απώλειες».
«ΕΕΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ;;».
«Η επιλογή έγινε με βάση την λογική. Οι ευνούχοι Άσπιλοι που δεν μπορούν να βοηθήσουν να αναπαραχθεί το ανθρώπινο είδος και οι ΚΣΕΝΟΙ Wildlings, θα είναι στην Ομάδα Μικρής Διαρκείας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία. Αν και δύσκολο».

 

 

3. Να τα παρατήσουν οι αδικημένοι Wildlings

HYTYU

Ρισπέκτ στα παλικάρια του πραγματικού Βορρά, που εδώ και πόσα επεισόδια τα έχει φάει η μαρμάγκα. Για καλό κατέβηκαν, από το Hardhome γλίτωσαν και έκτοτε δεν έχουν ηρεμήσει. Ό,τι γίνεται με σφαγή, να σου και οι Wildlings ανάμεσα. Πώς να μην έχουν αγανακτήσει; Πώς να μην θέλουν να στείλουν όλους τους Νότιους από εκεί που ήρθαν; Νισάφι πια. Και η υπομονή έχει τα όρια της.

«Αφεντικό δεν μας βλέπω να ερχόμαστε»
«Γιατί ρε Wildlings;;»
«Ε τι γιατί; Να περάσουμε το Τείχος μας είπατε να γίνουμε αγρότες για να επιβιώσουμε. Με το που το κάναμε μας φυλάκισε αυτός ο Ουαλός ο κερατάς ο Σερ Άλισερ. Μετά πολεμήσαμε για το πτώμα του μπάσταρδου που τον πρόδωσαν. Μετά τον ακολουθήσαμε να πολεμήσει τον άλλο μπάσταρδο και χάσαμε και τον γίγαντά μας από τις βλακείες σας. Τώρα μας βάλατε μόνιμη υπηρεσία στο Τείχος και οι μισοί έγιναν παγάκια για μοχίτο. Τι είμαστε ρε φίλε; Η νέα ΕΣΣΟ που έχει φάει εμπλοκή;».
«Μα θα μας τσακίσουν ρε παιδιά!».
«Ε ωραία ας βγάλει και κάποιος άλλος τον δράκο από την τρύπα. Μάθαμε και φωνάζουμε παντού τους Wildlings. Μόνο τα μωρά δεν βυζαίνουμε. Κατεβήκαμε μία 1000αρα και έχουμε μείνει 200 νοματαίοι. Μας δείχνουν τα παιδιά και γελάνε. ''Α να και οι μαλάκες. Πόσοι θα ψοφήσουν αύριο;''. Βάζουν στοιχήματα εις βάρος μας. Που θα πάει αυτό; Εμείς περπατούσαμε και έτρεμε ο τόπος. Μας έχετε κάνει δουλικά».
«Και εμείς τι θα κάνουμε;»
«Ξέρουμε τι ΔΕΝ θα κάνουμε εμείς. Πάμε ρε ‘σεις!».

 

Ρίξε και μία ματιά εδώ για το πόσο ΖΟΡΙΚΟΙ είναι οι Άσπιλοι.

 

 

4. Θα κάνει πίσω μέχρι και ο Euron Greyjoy και πάπαλα οι ενισχύσεις

fggf

Που υποτίθεται μάλιστα ότι πάει να φέρει ενισχύσεις για την Cersei, ενώ έχει ήδη μεγάλο στόλο και ένα ολόκληρο κράτος με το μέρος του. Αλήθεια τώρα: αν ήσασταν ο Euron, που έχετε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, θα σας ένοιαζε τι γίνεται εκεί πάνω στο Βορρά; Ή θα αλλάζατε ήπειρο, θα πηγαίνατε στο Essos και τέλος καλό όλα καλά;

«Φτάσαμε;»
«Ναι βασιλιά μου».
«Ωραία. Σκοτώστε όλους τους άντρες, πάρτε τα παιδιά για σκλάβους και βιάστε ό,τι θηλυκό υπάρχει. Και τις κατσίκες. Θα αράξουμε εδώ επ’ αόριστον».
«Και οι άλλοι που μας περιμένουν;».
«Άστους να περιμένουν. Από την στιγμή που αυτά τα ζόμπι δεν κολυμπάνε, δεν πας νότια. ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΗΠΕΙΡΟ».
«Ναι αλλά δώσαμε μία υπόσχεση».
«Τι λες ρε ηλίθιε; Είμαστε Greyjoys. Σημαίνει ότι δεν κρατάμε τον λόγο μας ποτέ και κοιτάζουμε πάντα την πάρτη μας. Τι διάολο, σκλάβος από άλλο Οίκο είσαι;».
«Και η Cersei;».
«Τώρα με το κοντό μαλλί μου θυμίζει την Pink. Δεν γουστάρω. Ας πηδηχτεί με τον αδερφό της».

 

 

5. Ο Μπραν να «δει» ότι η μάχη είναι χαμένη

HGUIUI4R

Μεγάλο μέντιουμ ντίναμι ο κύριος Μπραν γιατί πλέον έχει εξελιχθεί στην αρσενική Πυθία του Westeros. Ξέρει τι θα κάνεις πριν το κάνεις. Ξέρει τι θα γίνει πριν αυτό γίνει. Τώρα λοιπόν που τα παγωμένα τα ζόμπι πέρασαν το Τείχος, ο Μπραν πολύ απλά ίσως δει το τέλος που όλοι αρνούνται να δεχτούν. Ότι καταφθάνει. Θα τους μαζέψει λοιπόν εκεί στο δέντρο των Παλιών Θεών και θα προσπαθήσει να τους το φέρει τρόπο.

«Λοιπόν…δεν ξέρω πως λες κάτι τέτοιο, οπότε θα το πω στην «Ψύχρα» - χαχαχα see what I did there? Μαζεύτε τα γιατί δεν τους έχουμε».
«Τι εννοείς Μπραν;»
«Τι εννοώ; Θα μας κάνουν παγοκύστες, αυτό εννοώ. Τρεχάτε να γλιτώσετε. Δρόμο. ΠΟΥΛΟ. Πώς να το πω;;»
«Μα εσύ άλλα μας έλεγες...»
«Όπα όπα. Εγώ είπα ΤΙ έρχεται, όχι ότι θα κερδίσουμε».
«Μα βλέπεις στανταράκι τι θα γίνει!».
«Εγώ;»
«Εσύ δεν είσαι το Κοράκι με τα Τρία Μάτια;»
«Τίτλος είναι ρε, χαλαρώστε λίγο! Δηλαδή αν σας έλεγα ότι είμαι το Κοράκι με τα Τρία Αρχίδια θα το πιστεύατε; Αλήθεια τώρα;»
«Τέλος πάντων μας άφησες να νομίζουμε ότι τους έχουμε!».
«Ε ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ! ΟΧΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΠΡΑΝ! ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΠΡΑΝ;»
«Όχι αλλά…»
«ΠΗΓΑΤΕ ΕΠΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΕΝΑ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΠΡΑΝ;»
«Όχι αλλά…»
«ΣΑΣ ΚΑΜΑΚΩΣΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ Ο ΠΑΓΟΜΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΠΡΑΝ;;»
«Όχι αλλά…»
«Έτσι μπράβο για να ξέρουμε και τι λέμε! Και τέλος πάντων μέντιουμ είμαι ό,τι θέλω βλέπω. Μπορεί να με πείραξε και το ιμάμ που έφαγα...».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved