ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΟΛΕ! Ανακοίνωσαν την πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones!

138 και σήμερα λέμεεε! Δείτε το teaser trailer.

Λογικά, δεν θα είστε εδώ για να διαβάσετε και τις λοιπές λεπτομέρειες, αφού, από τον τίτλο και μόνο μάλλον θα ανεβήκατε σε ταράτσες, κεραίες, στύλους, κάστρα και με καπνογόνα στο χέρι βγήκατε να πανηγυρίσετε για την είδηση της ημέρας, του μήνα, του έτους ολόκληρου. Άλλωστε, δεν περιμέναμε και λίγο μέχρι τη στιγμή που το HBO θα ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας του 8ου και τελευταίου κύκλου του Game Of Thrones.

Κι αυτό έγινε εκεί που δεν το περιμέναμε, εντελώς αυθόρμητα. Αυτά, όμως, είναι τα ωραία στη ζωή.

Καλώς τα δεχτήκαμε τα μαντάτα λοιπόν…

 

 

Το μόνο που μένει πια είναι να έχουμε καθαρίσει με γιορτές, Απόκριες, Πάσχα και λοιπές υποχρεώσεις μέχρι τον Απρίλιο του 2019, το οποίο πλέον έχουμε και έναν ακόμη λόγο για να περιμένουμε με μεγαλύτερη ανυπομονησία, όταν θα μετράμε αντίστροφα, είτε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, είτε με τον Γιώργο Καμίνη, είτε με συναυλίες «κονσέρβα» του Ρέμου και του Μαζωνάκη για την αλλαγή του χρόνου.

Μαζί με την ανακοίνωση της ημερομηνίας βέβαια, αυτό που γιγάντωσε τον ενθουσιασμό και την αδημονία μας, το συνοδευτικό «πιάτο», ένα teaser trailer και ένα σλόγκαν που ερέθισε τη δίψα μας για μάχες, αίμα, ωμή βία, μαζί και την περιέργειά μας για τον τελικό κάτοχο του θρόνου: «Κάθε μάχη, κάθε προδοσία, κάθε ρίσκο, κάθε αγώνας, κάθε θυσία, κάθε θάνατος. Όλα γίνονται για τον Θρόνο", χωρίς ωστόσο να προσφέρει ούτε ένα...καρέ πλάνου από την άκρως αναμενόμενη σεζόν.

Ψυχραιμία και υπομονή παιδιά. Πέντε μηνάκια είναι. Ή αλλιώς 18 εβδομάδες. Ή αλλιώς 138 μέρες. Ή αλλιώς 3.312 ώρες. Ή αλλιώς 198.720 λεπτά. Μέχρι να βρούμε και τα δευτερόλεπτα θα έχει έρθει ο Απρίλης.

 

 

Τσιμπήστε και μια φωτογραφική γκαλερίτσα με τις γνώριμες φατσούλες που μας έχουν καθηλώσει από τα μικράτα μας στον καναπέ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved