Θα έχουμε ΕΠΙΚΗ μάχη με το «καλημέρα» στο Game of Thrones

Το αποκάλυψε ο μαρτυριάρης Night King.

Αν έχουμε μάθει κάτι από το Game of Thrones, είναι πως δεν χρειάζεται να φτάνουμε στο τελευταίο επεισόδιο για να βλέπουμε μεγάλες και διθυραμβικές μάχες.

Σκέψου την Μάχη των Μπάσταρδων. Ή την επίθεση της Καλίσι στους Lannister. Μάχες που ήδη έχουν μείνει στη μνήμη και που βλέπουμε ακόμη τα βίντεο στο YouTube.

 

 

Και πώς θα κάτσει η φασούλα στον 8ο κύκλο;

Θα δούμε, όχι μία, αλλά πολλές μάχες που θα ανατρέψουν την ιστορία και θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Όπως πάντα άλλωστε. Αλλά υπάρχει και μία την οποία οι παραγωγοί έχουν φανταστεί από την αρχή της σειράς και για την οποία ποντάρουν ό,τι έχουν και δεν έχουν πως θα κάνει πάταγο.

Και ποιος το μαρτύρησε αυτό; Αυτός εδώ ο τύπος.

 

 

Ο Vladimir Furdik είναι ο ηθοποιός που υποδύεται τον Night King και ο οποίος βρέθηκε σε ένα fandom του Game of Thrones στην Ουγγαρία σχολιάζοντας τα γεγονότα που θα δούμε στη σειρά. Μεταξύ άλλων είπε ότι «Στο τρίτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν, υπάρχει μία μάχη για την οποία οι παραγωγοί θέλουν να αφήσει εποχή στην τηλεόραση». Βαριά δήλωση.

Διάβασε εδώ και όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τους White Walkers. 

Πόσο μεγάλη δηλαδή μπορεί να είναι; Και πόσους κομπάρσους μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς; Πολύ περισσότερο, πώς θα τους κουμαντάρεις όλους αυτούς στο σετ;

Υπομονή και οι ομορφιές πλησιάζουν επικίνδυνα... Μέχρι τότε ας θυμηθούμε μερικές επικές σκηνές από μάχες της σειράς στο φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved