Σκοτεινά μονοπάτια για τον Tom Shelby στον 5ο κύκλο του «Peaky Blinders»

Έχουμε νέα για την πλοκή της επόμενης σεζόν και τα μαντάτα είναι δύσκολα.

Όσο περνά ο καιρός, η ανυπομονησία μας για τον 5ο κύκλο του «Peaky Blinders» μεγαλώνει επικίνδυνα. Διότι εκεί θα δούμε επιτέλους τον Tom Shelby (και) σε πολιτική δράση, τον Arthur να καταπολεμά τους δαίμονές του, το τι θα κάνει ο Michael από τις ΗΠΑ και το αν τελικά είναι ζωντανός ο χαρακτήρας του Tom Hardy, Alfie Solomons.

Αν θες να μάθεις κάποια παραπάνω πληροφορία για τη διάσημη σειρά, κάνε κλικ εδώ.

Σύμφωνα ωστόσο με τον δημιουργό της σειράς Steven Knight, ο 5ος κύκλος θα είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με τους υπόλοιπους. Διότι το 2019 ο Tom Shelby πρόκειται να αντιμετωπίσει την πιο μεγάλη πρόκληση της ζωής του. Τόσο δύσκολη που ακόμα και ο πόλεμος με τον Luca Changreta μοιάζει με παιχνιδάκι.

 

shek

 

Αυτή τη φορά o αγαπημένος μας ήρωας θα βρεθεί αντιμέτωπος με κάποια βεντέτα αλλά με μια ανώτερη απειλή. Συγκεκριμένα ένας διάσημος πολιτικός θα έρθει σε επαφή μαζί του και θα απειλήσει όχι μόνο τη ζωή των Shelby και της δράσης τους, αλλά  ολόκληρη την Αγγλία αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά του.

Το αν θα καταφέρει ξανά ο Tommy να κερδίσει άλλη μια παρτίδα στο σκάκι ή αν ηττηθεί για πρώτη φορά από την αρχή από την αρχή της σειράς θα το ξέρουμε σε λίγους μήνες από τώρα.

Υπομονή. Το 2019 είναι κοντά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved