Βρε λες να ξαναδούμε τον Alfie Solomons στον 5ο κύκλο του Peaky Blinders;

Μας άναψαν φωτιές πρωινιάτικα...

Έφτασε η μεγάλη στιγμή αδέρφια. Τα γυρίσματα για το νέο κύκλο του Peaky Blinders είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν αυτό το φθινόπωρο, αλλά δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να μάθουμε λεπτομέρειες.

Ο ίδιος ο δημιουργός της σειράς, Steven Knight, αποκάλυψε  στην Birmingham Mail πού θα κινηθεί το νέο σενάριο και κατέρριψε τις φήμες για πρόωρο τέλος.

 

Peaky Blinders premier 43

 

«Πλέον μπαίνουμε στην δεκαετία του ’30, οπότε γιατί να θέλω να τελειώσω την σειρά; Το Κραχ και η άνοδος του φασισμού είναι κομμάτια της ιστορίας», δήλωσε ο Knight που δεν θέλησε να πει περισσότερα σχετικά με τον ρόλο της οικογένειας Shelby στο νέο στόρι.

Ρωτήθηκε όμως για το αν ο αγαπημένος όλων μας, Alfie Solomons, μας άφησε μία και καλή. Η απάντηση του Knight ήταν αρκετά περίεργη, αφού επέλεξε να αρκεστεί σε ένα «δεν θα πω κάτι γι’ αυτό». Και μπορεί να σκέφτεστε ότι ενδεχομένως ο Hardy να κάνει την επιστροφή του και κάπου εδώ έρχονται οι δηλώσεις του Arthur Shelby (Paul Anderson) ο οποίος είχε μιλήσει στο Digital Spy για το μέλλον του Alfie.

 

 

«Δεν το περιμέναμε αυτό είναι η αλήθεια. Ήμασταν αβέβαιοι για το που θα κινηθεί ο χαρακτήρας του και για το αν ο Alfie θα ζήσει ή όχι. Ύπηρξε κουβέντα πάνω στο ρόλο του». Και συνέχισε. «Αυτό που ξέρουμε σίγουρα, είναι πως ο Tom δεν ήθελε να φύγει από το σόου».

 

 Τσέκαρε παρακάτω το γκαλεράκι με τις φωτό να θυμηθείς τον προηγούμενο κύκλο.

 

 

 

Σε άλλη του συνέντευξη στη Metro, μίλησε και για την θέση που θα έχει ο χαρακτήρας του στη νέα σεζόν. «Ο Arthur δεν πρόκειται να γίνει πολιτικός. Έχει πλέον τις κατάλληλες ‘‘γνωριμίες’’ αλλά δεν πρόκειται να τον δείτε σε κάποιο κοινοβούλιο. Πιστεύω ωστόσο πως αυτή είναι μία σεζόν που ενδεχομένως να σκοτώσουν και εμένα. Δεν θα ήταν και τόσο περίεργο να πάρει κάποιος την εκδίκησή του από τον Arthur. Θυμάμαι πως όταν διάβασα στο σενάριο ότι θα με πνίξουν, δεν μου είχαν ξεκαθαρίσει αν θα μείνω ζωντανός ή όχι. Και σκεφτόμουν ‘‘Πέθανε ο Arthur! Δεν μπορούσε κανείς να μου πει κάτι;’’».

 

 

Τέλος, η κεντρική φιγούρα, ο Thomas Shelby θα έχει πιθανότατα τον ρόλο διπλού πράκτορα. Έβαλε υποψηφιότητα με τους Εργατικούς, τους οποίους έχει αναλάβει να ξεσκεπάσει και να παραδώσει στον Churchill. Οπότε περιμένουμε και εκεί να γίνει ο κακός χαμός με την Jessie Eden (Charlie Murphy) και το Κομμουνιστικό Κίνημα στην Αγγλία.

Ρίξε και μία ματιά για το ποιοι ήταν ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ Peaky Blinders

Υπομονή παιδιά. Πλησιάζει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved