ΕΝΑ-ΔΥΟ, ΕΝΑ-ΔΥΟ, ΤΕΣΤ: Έχουμε νέα για τον 5ο κύκλο του «Peaky Blinders»

Birmingham calling!

Το τέλος του 4ου κύκλου του Peaky Blinders μας άφησε πολλά ερωτηματικά. Ναι μεν έφυγαν από τη μέση τα μεγάλα ζόρια που λέγονταν Luca Changretta και Alfie Solomons αλλά τα απαραίτητα κενά για τη συνέχεια ήταν πολλά.

Κενά όπως το τι θα γίνει με τις υποθέσεις της οικογένειας Shelby, ποια θα είναι η τύχη του Michael μετά την «προδοσία» του και κυρίως πώς θα χειριστεί το πολιτικό του κύρος ως βουλευτής των Εργατικών ο Tommy.

Το Ratpack σου είχε φτιάξει special βιντεάκι για να έχεις μια ιδέα παραπάνω για όσα βλέπεις στην αγαπημένη μας οικογένεια από το Birmingham.

 

 

Και εκεί που νομίζαμε πως θα περιμέναμε αρκετά για να μάθουμε κάνα κουτσομπολιό της προκοπής για τη συνέχεια -καθώς μέχρι στιγμής ξέραμε μόνο πως ο 5ος κύκλος έρχεται το 2019 και ότι νέα εξάδα επεισοδίων θα σκηνοθετηθεί εξ ολοκλήρου από τον Anthony Byrne («Ripper Street»)-, έσκασαν από το πουθενά τα πρώτα νέα για τη συνέχεια της γκανγκστερικής σειράς και τα κάρβουνα άναψαν πολύ νωρίτερα μέσα μας. Και τα μαντάτα δεν ήρθαν από κάναν τυχαίο αλλά από τον ίδιο τον Arthur Shelby - a.k.a. Paul Anderson - και τα όσα είπε στη Metro

 

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Όσο και να το θέλαμε, δεν θα δούμε τον Arthur να φορά κουστούμι του πολιτικού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα τον δούμε να εμφανίζεται στα πέριξ του κοινοβουλίου.

 

source

 

Ο Tommy θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην πολιτική του καριέρα και λιγότερη στον γκανγκστερικό του βίο.

Η οικογένεια Shelby θα έχει μεγαλύτερη προστασία, τόσο από τους πολίτες του Μπέρμιγχαμ, όσο και από την αστυνομία, καθώς θεωρούνται πλέον πολιτικά πρόσωπα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αυτό βέβαια συνεπάγεται ότι θα μπορούν να κάνουν χειρότερα μαγειρέματα από ότι στο παρελθόν.

 

giphy

 

Και το καλύτερο: Ο Arthur θα είναι περισσότερο… Arthur από κάθε άλλη σεζόν. 

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να... ξαναπεθάνει, παρουσιάστηκε αινιγματικός: «Υπάρχουν πολλές αφορμές που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν κάποιον που θα ήθελε να δολοφονήσει τον Arthur, οπότε είναι λογικό να σκέφτομαι ότι ενδεχομένως και να με δολοφονήσουν σε αυτήν την σεζόν». Η αλήθεια πάντως είναι πως το 'χαμε πάθει το κοκομπλόκο μας στον 4ο κύκλο με την προσωρινή του απουσία κι  ελπίζουμε να μην το ξαναπάθουμε.

 

Όσο να 'ναι τα μαντάτα από τον μεγάλο αδερφό της οικογένειας άναψαν φωτιές. Και σίγουρα θα περιμένουμε με μανία όσο καιρό θα βρισκόμαστε σε αναμονή για τον επόμενο κύκλο της διάσημης σειράς. 

Μια και αγαπάμε Arthur Shelby, ετοιμάσαμε και μια special gallery για πάρτη του:

Τσέκαρε εδώ την πλούσια θεματολογία που έχει αναπτύξει το Ratpack για τη δημοφιλέστατη σειρά.

  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved