Μωρή Sansa θα προδώσεις τον Jon Snow;

Σκιαχτήκαμε στο teaser trailer του HBO.

Η αντίστροφη μέτρηση για όσα καλά μας επιφυλάσσει το ΗΒΟ τη σεζόν που έρχεται έχει ξεκινήσει. Πέρα από τον 3ο κύκλο του «True Detective» και τη μεταγραφή αεροδρομίου της Meryl Streep στη δεύτερη σεζόν του «Big Little Lies», δεν είναι μυστικό πως όλοι περιμένουμε το επικό κλείσιμο του «Game of Thrones» το 2019.

Kαι αυτά είναι όσα ξέρουμε για τον τελευταίο κύκλο.

Το ΗΒΟ μας κρατάει σε αγωνία πολύ καιρό και για αυτό αποφάσισε να μας δώσει τυράκι για τις παραπάνω σειρές με ένα υπέρτατο teaser trailer. Τσέκαρε.

 

 

 

Τι παίζει με τη Sansa;

Όπως είδες, το βίντεο περιλαμβάνει μια στιγμή τριών δευτερολέπτων από τον τελευταίο κύκλο που απεικονίζει το reunion στο Winterfell μεταξύ του Jon Snow και της αδερφής-ξαδέρφης του Sansa Stark μετά το ταξίδι του στο Dragonstone.

Ο Jon χαίρεται ιδιαίτερα για τον θερμό εναγκαλισμό, την ώρα που η Sansa με το ύφος της ξενέρας ή δολοφονικής ματιάς μας δίνει αρκετή τροφή για σκέψη.

Μήπως δεν χαίρεται που πλέον ένας μπάσταρδος (δεν γνωρίζει ακόμα ότι είναι αυθεντικός) είναι ο King in North ή ρίχνει απειλητικές ματιές προς κάποια λέμε τώρα βασίλισσα και νέα αγαπητικιά του αδερφού-ξαδέρφου της Daenerys; 

Μέχρι στιγμής μας έχουν «χαιρετίσει» σπουδαία ονόματα. Δεν θα θέλαμε να προστεθεί και ο Jon στο παρακάτω άλμπουμ:

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αγωνίας μας έχει χτυπήσει κόκκινο και οι μέρες μέχρι το 2019 κυλούν βασανιστικά αργά.

Υπομονή αδέρφια. Υπομονή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved