Τι μπορεί να σημαίνει η επιστροφή ΑΥΤΟΥ εδώ του τύπου στο Game of Thrones;

Bran, βλέπεις τίποτα ή μπα;

Μετά από την πληροφορία ότι τα επεισόδια του Game of Thrones στην τελευταία σεζόν θα αγγίζουν το δίωρο, περιμένουμε τα πράγματα να αρχίσουν να μπαίνουν στη θέση τους. Και λογικό το λες μιας και η τελευταία μάχη πλησιάζει. Και εδώ που τα λέμε θα είναι παραπάνω από μία.

Όμως μαζί με την σειρά επιστρέφουν και χαρακτήρες. Και δεν εννοούμε τους βασικούς. Λέμε για χαρακτήρες που η επιστροφή τους όλο και κάτι θα σημαίνει για το σύμπαν του Game of Thrones και που όσο να ‘ναι θα παίξει και τον ρόλο του στην έκβαση των γεγονότων.

Όπως για παράδειγμα η επιστροφή αυτού εδώ του τύπου.

trt

 

Είναι ο Rhaegar Targaryen. Ο τύπος που, τελικά, όχι μόνο δεν βίασε αλλά ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε κρυφά την Lyanna Stark. Και τον είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του 7ου κύκλου στο πρόσωπο του Wilf Scolding. To νέο στην όλη υπόθεση, είναι πως ο ηθοποιός βρέθηκε στα γυρίσματα για τον 8o κύκλο και καρφώθηκε μόνος του με μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram – την οποία μετά από λίγο αποφάσισε να την διαγράψει.

DcDMSrvWkAENa V

 

Απ’ ότι φανταζόμαστε, η παραγωγή πρέπει να του έβαλε λίγο χέρι. Του τύπου «μην ενημερώνεις το κοινό ότι θα είσαι και στην επόμενη». Το λάθος όμως έγινε και εμείς κάνουμε  τα δικά μας σχέδια γιατί μία επιστροφή του Rhaegar μπορεί να σημαίνει πολλά. Κυρίως, μάλλον θα σημαίνει περισσότερα οράματα του Bran, o οποίος μπορεί και να μας ταξιδέψει στη Μάχη της Τρίαινας και στην μονομαχία μεταξύ Rhaegar και Robert Baratheon.

Robert Baratheon Kills Rhaegar Targaryen FEAT 750x480 1


Αν είναι κανείς «Κοράκι με Τρία Μάτια» να μας πει τι γίνεται, στείλτε μέιλ.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved