Στην prequel σειρά του «Game of Thrones» θα σκοτώσεις επιτέλους την περιέργειά σου

Info is coming...

Μπορεί η τελευταία σεζόν του Game of Thrones να αργεί ακόμα (2019), ωστόσο μόνο και μόνο στη σκέψη ότι οι περιπέτειες του Jon Snow, της Khaleesi και των υπολοίπων σύντομα τελειώνουν, έναν πανικούλη μας τον προκαλεί. Έναν πανικούλη, που για να τα λέμε κι όλα, διογκώνεται όταν συνειδητοποιούμε ότι δεν θα ξαναδούμε στις οθόνες μας πολλές από τις παρακάτω κυρίες (σ.σ. κάποιες ήδη τις έχουμε χάσει, θεός σχωρέσ' τις).

 

 

Όμως σύμφωνα με τον δημιουργό, George R.R. Martin, το παραμύθι δεν τελειώνει στον όγδοο κύκλο. Για την ακρίβεια όντως τελειώνει, απλώς η αφετηρία του πάει πολλά χρόνια πίσω.

Και ο λόγος είναι η prequel σειρά που αναμένεται να ξεκινήσει το HBO προκειμένου να μας εξηγήσει το πώς φτάσαμε στην αρχή της original ιστορίας.

 

gam

 

Δηλαδή…

Μέχρι στιγμής θεωρητικά έχουμε μια εικόνα του τι έχει γίνει στο παρελθόν. Ο πόλεμος ανάμεσα στον Robert Baratheon και τον Rhaegar Targaryen για τα μάτια της Lyanna Stark είναι η απαρχή όλων των κακών. Ωστόσο σύμφωνα με επίσημη ανάρτηση του ΗΒΟ αναφέρεται ότι τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της Εποχής των Ηρώων είναι πολύ διαφορετικά από όσα νομίζουμε ότι ξέρουμε.

Εν ολίγοις, η σειρά θα εστιάσει στην εποχή που οι Πρώτοι Άνθρωποι εγκαταστάθηκαν στο Westeros, στη σύγκρουσή με τα Παιδιά του Δάσους, στο πώς ξεπεράστηκε το μεταξύ τους μίσος, στο πώς επετεύχθη η συμμαχία τους προκειμένου να επικρατήσουν των White Walkers και στο χτίσιμο του Μεγάλου Τείχους.

 

death

 

Τα κεντρικά πρόσωπα

Όπως γίνεται κατανοητό εκείνη την εποχή τύποι όπως ο Eddard Stark, o Robert Baratheon μέχρι και ο «παππούς» Tywin Lannister δεν είχαν γεννηθεί ακόμα. Επομένως οδηγούμαστε στον ιδρυτή του Οίκου των Stark, τον Bran the Builder και του αντίστοιχου του Οίκου των Lannister, Lann the Clever.

Για την ώρα περιμένουμε τον όγδοο κύκλο της original σειράς προκειμένου να μάθουμε το μεγάλο φινάλε και όπως γίνεται κατανοητό η prequel αναμένεται στις οθόνες πολύ αργότερα. Και πότε θα γίνει αυτό; Το 2020. 

Χρειάζεται υπομονή, αλλά τι να κάνεις. Μέχρι τότε πολλοί χειμώνες θα έχουν έρθει και θα έχει φύγει...

 

wintr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved