Μαύρο το μέλλον το Jaime Lannister στο Game of Thrones

Kingslayer, πατώνεις ή επιβιώνεις;

Ο Οίκος των Lannister δεν φημίζεται για τους συμπαθητικούς του χαρακτήρες, πέραν του Tyrion. Ο Jaime Lannister συγκεκριμένα φρόντισε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο να κάνει μπρα ντε φερ με τον Geoffrey για τον πιο αντιπαθητικό του Game of Thrones όταν άφησε παράλυτο τον Bran.

Με το πέρασμα των κύκλων ωστόσο το κλίμα άλλαξε, ο Kingslayer κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού και ιδιαίτερα από τη στιγμή που παράτησε την μισητή (αλλά superhot) Cersei έχει πετάξει πλέον την ταμπέλα του μισητού.

Θυμήσου πόσο άλλαξε o πολυλατρεμένος μας μονόχειρας από την πρώτη σεζόν του Game of Thrones:

 

 

Ο άνθρωπος ωστόσο πίσω από τον Jaime, o Nikolaj Coster-Waldau, δείχνει ιδιαίτερα ανήσυχος για το μέλλον του στη σειρά και αυτό διότι ακόμα και τώρα που τον γουστάρουμε περισσότερο και από τον Μαρσέλο της Ρεάλ, δεν σημαίνει ότι δεν έχει ακόμα τη… λόξα του κακού. 

«Όσο πληγωμένος και αν είναι ο Jamie με τη Cersei, δεν σημαίνει ότι ακόμα δεν την αγαπάει. Aνά πάσα στιγμή μπορεί να του ξαναστρίψει».

Λίγο αργότερα φρόντισε να μας βάλει φωτιές: «Η Cersei είναι η ζωή του. Ωστόσο ξέρει πως πολύ εύκολα μπορεί να είναι η καταστροφή του».

Πολλά τα τινά τώρα με αυτή τη δήλωση. Μήπως θα κάνει καμιά βλακεία στη μάχη απέναντι στους Deathwalkers (για παράδειγμα επιχειρήσει να σκοτώσει την Daenerys και τελικά εκτελεστεί από τον Jon Snow); Ή μήπως η αδερφούλα του θα τον κάνει να επιστρέψει μόνο και μόνο για να τον κάνει να δει τα ραδίκια ανάποδα;

 

jay

 

Όπως και να έχει το ότι ο ίδιος ο Coster-Waldau δείχνει αμφίβολος για την επιβίωσή του, σίγουρα μόνο καλό δεν είναι για το μέλλον του στην επόμενη σεζόν.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved