Τίμια και παντελόνατα, ο 50Cent δήλωσε πως «έχει» τον ΜακΓκρέγκορ σε street fight

Όντως τώρα;

Δεν νομίζουμε ότι έχουμε παρακολουθήσει ποτέ άλλοτε μεγαλύτερο marketing πανηγύρι από αυτό που έλαβε χώρα για τις ανάγκες του αγώνα της δεκαετίας: Κόνορ ΜακΓκρέγκορ vs Φλόιντ Μείγουεδερ και πήρα τα μηχανάκια της (αμερικανικής) AGB φωτιά.

Πέρα από το αγωνιστικό σκέλος που μας αποζημίωσε με 10 ιδρωμένους γύρους γεμάτους μπουνιές, υπήρχε και ο διαγωνισμός σε «κλαρινογαμπριλίκι» από αυτούς τους δύο. Που σα να μην έφταναν αυτοί, ξεπετάχτηκαν κι άλλοι celebrities για να χωθούν στο mass media τσαμπουκά τους.

Όπως ο ράπερ 50 Cent που έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

Εν ολίγοις είπε ότι τον έχει στο ξύλο τον ΜακΓκρέγκορ. Σε street fight δηλαδή και όχι στο ταπί του MMA ή το ρινγκ των αγώνων πυγμαχίας. Σε τίμιο χεράτο βρωμόξυλο του δρόμου.

Να σου ζητήσουμε συγγνώμη για τις προηγούμενες καγκούρικες φράσεις αλλά εκείνοι το ξεκίνησαν. Όταν ο αγαπητός μαχητής αποκάλεσε τον ράπερ «bitch», θα έπρεπε να περιμένει μια κάποια εριστική απάντηση. Και την έλαβε.

623054994

Τώρα για το αν μπορούσε να πραγματοποιήσει τις απειλές του o 50 Cent είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Διότι ΟΚ, το ξέρουμε ότι έχει φάει σφαίρες στη ζωή του, και ότι ο τύπος το έχει ζήσει στα στενά αλλά… Αλλά ρε 50 Cent χαλάρωσε λίγο είναι από τους καλύτερους μαχητές του MMA (αν όχι ο καλύτερος) ο ΜακΓκρέγκορ. Μην τα ισοπεδώνεις όλα, έτσι εύκολα…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved