Ο ΜακΓκρέγκορ έβγαλε τα σώψυχα του στο Instagram για τον αγώνα της χρονιάς

Επιστολή προς οπαδούς.

Ο αγώνας της χρονιάς ανάμεσα σε ΜακΓκρέγκορ και Μεϊγουέδερ, ήταν γεμάτος ιδρώτα, μπουνιές, υπομονή και τακτική. Αφού ζήσαμε βέβαια πρώτα όλο εκείνο το γαϊτανάκι του «κλαρίνου» για τις ανάγκες του promotion.

Βέβαια στο τέλος όλοι έμειναν ευχαριστημένοι. Ο Αμερικανός μποξέρ διατήρησε το αήτητο, οι θεατές είδαν 10 γύρους, οι μπούκις θησαύρισαν κι ο Ιρλανός μαχητής κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό -παρότι έχασε, έχοντας κεράσει κομπασμό τον κόσμο όλο πρώτα- μιας και έπαιζε «εκτός έδρας» από πλευράς κανόνων. Α, ναι, και κάτι ακόμα: και οι δύο αγωνιζόμενοι έβγαλαν μερικά ακόμη εκατομμύρια ευρώ.

nintchdbpict000348271196 e1503808585651

Μετά το τέλος του event, όλοι περιμέναμε μια δήλωση από τον πολυλογά ΜακΓκέγκορ. Και αυτή ήρθε λίγες ώρες πριν μέσω Ιnstagram. Και χωρίς να έχει πολλές γωνίες καταφέρνει να αποδώσει «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι» χωρίς να πληγώνει την εικόνα του. Μέσες άκρες, δήλωσε αυτά που σου γράφουμε σε ελεύθερη μετάφραση.

Η Επιστολή

«Είμαι πίσω μετά από τον τυφώνα των τελευταίων δύο ημερών.

Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για την υποστήριξη στον αγώνα! Χωρίς τη δικιά σας υποστήριξη, εμείς οι μαχητές είμαστε ένα τίποτα και γι’ αυτό σας ευχαριστώ όλους!

Ευχαριστώ το team των προπονητών και των γυμναστών μου!

Είχα τρομερή ομάδα και ήταν ένα πραγματικό εκπληκτικό και ευχάριστο καμπ, και ειλικρινά πιστεύω πως με λίγες μικρές αλλαγές στην προετοιμασία, θα μπορούσαμε να είχαμε ετοιμάσει τη «μηχανή» να τρέξει για 12 ολόκληρους γύρους γεμάτους στρες, κι έτσι θα είχαμε πετύχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα εκείνο το βράδυ.

[…] Νιώθω πως κάθε απόφαση που πήραμε εκείνη την χρονική στιγμή ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση, και νιώθω περήφανος για τον καθένα ξεχωριστά της ομάδας μου, για αυτά που καταφέραμε σε τόσο λίγο χρόνο.

30 λεπτά ήταν τα περισσότερα που έχω αγωνιστεί ποτέ είτε σε ρινγκ, είτε στο κλουβί είτε γενικά οπουδήποτε, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ μου που ήταν 25 λεπτά. Είμαι ευτυχισμένος για την εμπειρία και πολύ χαρούμενος που πήρα όλα αυτά τα σπουδαία μαθήματα για τον εαυτό μου, τα οποία θα μπορώ να βάλω στην προπόνησή μου για να προχωρήσω παρακάτω.

Άλλη μια μέρα, άλλο ένα μάθημα!

floyd fight 123121

Τα συγχαρητήρια μου στον Φλόιντ για τον καλό αγώνα. Πολύ έμπειρος και πολύ μεθόδικος στη δουλειά του. Το εύχομαι τα καλύτερα τώρα που σταματάει την καριέρα του. Είναι ένας τρομερός μποξέρ. Η εμπειρία του, η υπομονή του κι η αντοχή του έδωσαν τη νίκη σε αυτόν τον αγώνα χωρίς καμία αμφιβολία. Πάντα του έλεγα πως είναι μποξέρ, δεν είναι μαχητής. Μπαίνοντας όμως στο ρινγκ μαζί του, κατάλαβα πως είναι ψυχωμένος μαχητής. Πολύ δυνατός στην κοντινή απόσταση. Με τρομερή αντίληψη και σωστή τοποθέτηση του κεφαλιού του. Έχει μερικά πολύ δυνατά όπλα που μπορεί να φέρει στο MMA στα σίγουρα.

Πάμε, λοιπόν, για μια πρόποση με ουίσκι για όποιον καταπιάστηκε με το event και για όποιον το παρακολουθήσε!

Σε ευχαριστώ όλους! Μέχρι τον επόμενο αγώνα!»



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved