Κουβαρντά ΜακΓκρέγκορ, πόσες χιλιάδες δολάρια κέρασες στο μπαρ μετά τον αγώνα είπαμε;

Σφηνάκια μέχρι τελικής πτώσης.

Οι ιστορίες με μποξέρ να πίνουν δίχως αύριο, είτε γιατί είναι μεθυσμένοι από τη νίκη είτε γιατί προσπαθούν να πνίξουν τη θλίψη τους, είναι μια συνηθισμένη εικόνα σε ρεπορτάζ, βιβλία και ταινίες. Όταν, βέβαια, έχεις αντέξει 10 γύρους ενάντια στον καλύτερο πυγμάχο που πάτησε τα πόδια του στη γη σε αυτές τις κατηγορίες, ενώ ουσιαστικά βρίσκεσαι έξω από τα αγωνιστικά νερά σου, τότε μάλλον δεν έχεις πολλούς λόγους να στεναχωριέσαι.

PA 32532748 749x552

Γιατί ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ τα κατάφερε πολύ καλά ενάντια στον Φλόιντ Μεϊγουέδερ, τόσο εντός ρινγκ όσο και εκτός –εκεί που παίζανε «κλαρινομαχίες» για το ποιος την έχει πιο μεγάλη, την έπαρση. Έτσι, μετά το τέλος του αγώνα, αποφάσισε να το γιορτάσει άγρια. Αφού μπορεί να ηττήθηκε, έφυγε όμως με ένα τσεκ πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην τσέπη του. Και είπε να κεράσει μερικά σφηνάκια παραπάνω.

gty 839878542 93325113

Η φάση έλαβε χώρα στο Encore Beach Club, εκεί όπου ο Ιρλανδός μαχητής σπατάλησε όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία αλλά… 100 χιλιάδες δολάρια σε ποτά! Ναι, καλά άκουσες. Τόσο κιμπάρης και μπράβο του. Πραγματικά θα θέλαμε να είμαστε από μια πλευρά, και να είμαστε φίλοι του. Για να πίνουμε ιρλανδικά ουίσκια (κερασμένα) μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Άλλωστε είναι γνωστό πως ο αγαπητός ΜακΓκρέγκορ το αγαπάει το ρημάδι το αλκοόλ. Μέχρι και δικό του ουίσκι ετοιμάζεται να βγάλει. Α ρε Κόνορ, για σένα είναι η ζωή!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved