Ιδρώτας και γροθιές από το ΜακΓκρέγκορ-Μεϊγουέδερ

15 φωτογραφίες για όσους δεν άντεξαν το ξενύχτι.

Πάει και αυτό. Φλόιντ Μεϊγουέδερ, λοιπόν, ο νικητής, στον 10ο γύρο με τεχνικό νοκ-άουτ. 50-0 στις νίκες –και τόσο θα μείνει αφού ο Αμερικανός μποξέρ επέστρεψε ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Η αλήθεια είναι ότι ζορίστηκε περισσότερο απ’ όσο περίμεναν οι περισσότεροι, αλλά εν τέλει επιβεβαίωσε τις προβλέψεις και επικράτησε του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Για την ιστορία, ο Αμερικανός είχε 53% επιτυχία στα χτυπήματά τους, από τις 320 γροθιές που επιχείρησε οι 170 πέτυχαν τον αντίπαλό του, ενώ ο Ιρλανδός μόλις 26% (111/430).

«Το σχέδιο μας ήταν να μείνουμε πάνω στο ρινγκ για αρκετή ώρα, να αφήσουμε τον ΜακΓκρέγκρο να έχει την πρωτοβουλία στην αρχή ώστε να τον εξαντλήσουμε. Στο MMA αγωνίζεται για 25 λεπτά, επομένως εμείς θέλαμε να πάμε πολύ μετά τα 25 λεπτά. Και πράγματι, ο ρυθμός του έπεσε μετά από αυτό το σημείο», δήλωσε ο Μέιγουέδερ.

Από την πλευρά του ο ΜακΓκρέγκορ τόνισε: «Νομίζω ότι το σταματήσαμε νωρίς. Είμαι ασταθής όταν κουράζομαι, αλλά αν πάω στη γωνία και πάρω μερικές ανάσες, επανέρχομαι. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να συνεχίσουμε μέχρι να πέσω κάτω. Απλώς κουράστηκα, δεν συνέβη κάτι άλλο. Πάντως ο αντίπαλος μου ήταν πιο συγκεντρωμένος, ειδικά όσο προχωρούσε ο αγώνας».  

Είτε ξενύχτησες για να το δεις είτε όχι, στην παρακάτω γκάλερι συγκεντρώσαμε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον αγώνα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved