Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ έχει πλέον και δικό του ουίσκι

Το Notorious αναμένεται να σε βγάζει νοκ-άουτ από την πρώτη γουλιά.

Αυτές οι στιγμές είναι δύσκολες για τον Ιρλανδό. Μετά την ήττα του από τον Μέϊγουεδερ, το πιο πιθανό είναι πως προσπαθεί να συνεχίσει την ζωούλα του. Αν και από τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει, δείχνει να χειρίζεται την κατάσταση μία χαρά.

Όμως ό,τι και αν συμβεί στη ζωή του, ο ΜακΓκρέγκορ είναι δύο πράγματα: μαχητής και Ιρλανδός. Και το τελευταίο κράτα το, γιατί αν οι Ιρλανδοί έχουν μαχητικές αντοχές σε κάτι, αυτό είναι στο ποτό. Ο ΜακΓκρέγκορ  αποφάσισε να λανσάρει επίσημα την πρώτη του ετικέτα από ιρλανδικό ουίσκι, που ακούει στο όνομα -ποιο άλλο;- Notorious. Και σύμφωνα με τον ίδιο, η ζωή συνεχίζεται με ένα ποτήρι από δαύτο. Εδώ που τα λέμε δηλαδή δεν έχει και άδικο.  

Πρέπει να το αναγνωρίσεις στον ΜακΓκρέγκορ. Είναι από τους αθλητές που έχουν επιχειρηματικό πνεύμα. Που ξέρουν ότι δεν θα είναι πάντα ικανοί για το ρινγκ και πως κάποια στιγμή θα αναγκαστούν να αποσυρθούν. Ο Κόνορ έχει αρχίσει ήδη το ταξίδι στον κόσμο των επιχειρήσεων, έχοντας κάνει την αρχή με την προσωπική του σειρά ρούχων, την οποία ονομάζει August McGregor. Ευελπιστεί τώρα να κατακτήσει και τον κόσμο του ουίσκι, καθότι -όπως ισχυρίζεται ο ίδιος- έχει αυτή την μοναδική και ξεχωριστή Ιρλανδική γεύση. Και ισως να είναι πράγματι τόσο καλό, που να δούμε το μπουκάλι σε λίγο καιρό να φιγουράρει στο World Class που φιλοξενεί bartenders από όλο τον κόσμο. Μπράβο του πάντως. Μπορεί να μην κατάφερε να αποκρούσει ούτε μία γροθιά, αλλά έχει στόχους όσον αφορά τις business.

Σιγά μόνο με τις ποτάρες Κόνορ, γιατί θα χάνεις από τον 1ο γύρο…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved