Οι Slayer τα διέλυσαν όλα στο σόου του Jimmy Fallon

Έβρεξε αίμα στο prime time της αμερικανικής τηλεόρασης.

«Ο Τζεφ φώναζε: κάντο εδώ, κάντο εδώ πέρα, μάγκα μου» λέει ο Tom Araya, τραγουδιστής των Slayer, καθώς αφηγείται μια ιστορία με άπειρο αλκοόλ σε μία από τις πρώτες αμερικάνικες περιοδείες τους πίσω στο μακρινό 1984. Ο Jeff Hanneman, κιθαρίστας και πρωτεργάτης της μπάντας, δεν είναι δυστυχώς πια μαζί μας. Το μεγαλύτερο thrash metal συγκρότημα όλων των εποχών όμως συνεχίζει την πορεία του.

Όχι η συγκεκριμένη αφήγηση δεν αποτελεί μέρος κάποιου ντοκιμαντέρ για το heavy metal. Στο «The Tonight Show» του Jimmy Fallon έγινε, στο prime time της αμερικανικής τηλεόρασης!

Φυσικά δεν είναι πρώτη φορά που κάποιοι μπάντα του σκληρού ήχου κάνει το πέρασμά της από την εκπομπή. Βέβαια είναι διαφορετικό να σκάνε οι Metallica που είναι πια και ένα κάργα εμπορικό όνομα, κι άλλοι οι ηχητικοί τρομοκράτες των Slayer (που μεταξύ μας τώρα, έχουν καταφέρει να είναι και αυτοί με τα χρόνια εμπορικοί και μπράβο τους).

Πέρα όμως από τη μικρή συνέντευξη με ιστορίες από ατελείωτο touring του συγκροτήματος, οι Slayer κι ο Jimmy Fallon επιφύλασσαν κι άλλη μία έκπληξη στα εκατομμύρια των τηλεθεατών: μια live εκτέλεση του «Raining Blood». Κάτι που προσωπικά μου θύμισε γραπτό μήνυμα που μου είχε στείλει φίλος κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στην Αθήνα: «ΜΑΛΑΚΑ. OI Slayer!».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved