Πόσο πιο ακομπλεξάριστοι αυτοί οι Αμερικανοί;

Και δεν περιμέναμε το χθεσινό «ντου» των Metallica στον Fallon για να βγάλουμε συμπέρασμα.

Αμερικανιές, αμερικανιές, αλλά ας είμαστε δίκαιοι: Τα παλικάρια που στέκονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχουν πάρει το entertaining από το χέρι και το έχουν πάει μια βόλτα μέχρι το διάστημα. 

Ευφάνταστοι, ακομπλεξάριστοι, καινοτόμοι, μας δίνουν συχνά-πυκνά αφορμές ώστε να μένουμε με ανοιχτό το στόμα. Μια τέτοια έσκασε χθες μέσα από το "The Tonight Show" με οικοδεσπότη τον λατρεμένο Jimmy Fallon

Όχι, πείτε μας. Υπήρχε περίπτωση να είχαμε γεννήσει στην Ελλάδα μία από τις μεγαλύτερες μπάντες του 20ου αιώνα και να τους κλείναμε σε ένα στούντιο με παιδικά τσιμπράγκαλα για να τραγουδήσουν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους σε νικελόντεον μόουντ;

 
Και δεν ήταν μονάχα οι Metallica οι μοναδικοί που έβγαλαν τα γούστα τους μέσα στο δωματιάκι, με τα παιδικά μουσικά όργανα ανά χείρας και τους καταπληκτικούς «The Roots» να τους συνοδεύουν.
 
Από εκεί έχει περάσει και η Adele σε μια εκτέλεση του «Hello» που πολλοί την λάτρεψαν τόσο ώστε να φτάσουν στο σημείο να την συγκρίνουν με την ορίτζιναλ εκτέλεση.
 
 
Περαντζάδα και για την πληθωρική Mariah Carey που μας ταξίδεψε με τη μαγική της φωνή σε θάλασσες, ακρογιαλιές και αναμμένες φωτιές στην παραλία. 

 
Αλλά και το παράταιρο ντουέτο Portman-Sia

 
Βέβαια, δεν είναι μόνο ο Fallon που έχει το χάρισμα να βγάζει το πιο χαβαλεδιάρικο και παιχνιδιάρικο πρόσωπο των Αμερικανών σελέμπριτις μπροστά από μια κάμερα. Πολύ δυνατός στο παιχνίδι αυτό και ο James Corden, που με τα θρυλικά πλέον «Carpool Caraoke», έχει βάλει στη θέση του συνοδηγού τυπάρες και τυπάρες, όπως οι κύριοι που ακολουθούν.

 
Σε αντίθεση με τους ημίγυμνους Red Hot Chili Peppers, η φίλη μας η Gwen Stefani φάνηκε πιο συντηρητική αλλά εξίσου απολαυστική και άνετη στο να σιγοντάρει έναν κάποιον Clooney και μια κάποια Roberts.

 
Για την άλλη του τη μουσαφίρισσα, σας είπαμε;

 
Ή εκείνον τον νουμπά με τις περισσότερες ζωντανές εμφανίσεις στην ιστορία της μουσικής;

 
Όλα καλά κι ωραία. Κι ακόμη πιο ωραίοι εκείνοι που δεν διστάζουν να τσαλακώσουν την εικόνα, ούτε πουλάνε σταριλίκι έχοντας στο βιογραφικό τους μιάμιση εμφάνιση σε πρωινάδικο της Ψωροκώσταινας.
 
Καλά δεν τα λέμε ρε συ Μισέλ;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved