Το Tonight Show έγραψε ύμνο για τον Γύρο

Στον έβδομο ουρανό ο Jimmy Fallon αδέρφια.

Το The Tonight Show είναι η μακροβιότερη αμερικανική εκπομπή και μαζί με το Saturday Night Live είναι δύο κανονικότατοι θεσμοί για το χιούμορ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Μάλιστα από το 2014 που ανέλαβε τον ρόλο του παρουσιαστή ο συμπαθέστατος Jimmy Fallon η εκπομπή (στα μάτια μου τουλάχιστον) έχει απογειωθεί –όχι, βέβαια, πως οι προηγούμενοι (Carson, Leno, O’Brien) υστερούσαν.

Μία από τις αγαπημένες συνήθειες του show είναι να «καίγονται» ανελέητα για ασήμαντες αφορμές, φτιάχνοντας «χιουμοριστικά τραγουδάκια» με ότι κατεβάσει η κούτρα τους. Αυτή τη φορά ο παρουσιαστής μαζί με τον καλεσμένο του, τον γνωστό τραγουδιστή της country Luke Bryan, αποφάσισαν να ασχοληθούν με ένα μείζον ζήτημα για την αμερικανική ήπειρο: πως προφέρεται κανονικά η λέξη «γύρος».

Προφανώς και το αγαπημένο ελληνικό foodporn κάνει θραύση εδώ και χρόνια, αφού οι συμπατριώτες μας έχουν φροντίσει να γεμίσουν με εστιατόρια, σουβλατζίδικα και καντίνες όλη την Αμερική. Όμως, αλήθεια, πώς να τον παραγγείλεις φίλε Αμερικάνε, όταν δεν μπορείς να τον προφέρεις χωρίς να σε στραβοκοιτάξει ο Έλληνας Σουβλατζής;

Η λύση βρίσκεται στο παρακάτω βιντεάκι-πυρκαγιά, όπου οι δύο πρωταγωνιστές νιώθουν «τραγουδιστά» το άγχος Αθηναίου που προσπαθεί να δώσει παραγγελία στη Θεσσαλονίκη (και το αντίστροφο).



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved