Instagram soazigdelamoissonniere Ο Εμμανουέλ Μακρόν έτοιμος για 12 γύρους στο ρινγκ

Όταν δεν δίνει «μάχη» στο Γαλλικό Κοινοβούλιο, κάνει το σπάρινγκ του και το απαθανατίζει.

Λέτε ο Εμμανουέλ Μακρόν να ζήλεψε που ο Μάικ Τάισον θα ξαναμπεί στο ρινγκ και ξεκίνησε νέα καριέρα στην πυγμαχία για να είναι έτοιμος για όταν τελειώσει τη θητεία του στον προεδρικό θώκο της Γαλλίας;

Ενδεχομένως να είναι φαν των ταινιών δράσης με πολιτικούς ηγέτες οι οποίοι πέρα από τις πολιτικές επιστήμες αποδεικνύονται καλύτεροι ως action heroes και είπε να εκπαιδεύσει τις γροθιές του. 

 

Το ίδιο ισχύει και με τις ταινίες με τον… Νίκο Δένδια.

Ό,τι και να ισχύει, η ουσία είναι ότι η θεωρία που έλεγε ότι οι πολιτικοί ηγέτες δεν είναι και οι πιο αθλητικοί τύποι, μάλλον είναι ξεπερασμένη. Φαίνεται το μυαλό μας έχει μείνει σε εποχές Πάγκαλου και Φίλη, αλλά πρέπει να συνηθίζουμε ότι πλέον το μοντέλο είναι πιο κοντά σε Μητσοτάκη-Κασσελάκη. Το ίδιο ισχύει και για τον Εμμανουέλ Μακρόν, τον Πρόεδρο της Γαλλίας.

Η φωτογράφος Soazig de la Moissonnière, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram, που δείχνουν τον Πρόεδρο Μακρόν να λιώνει στην πυγμαχία, φορώντας τα γάντια του μποξ και ρίχνοντας γροθιές στον σάκο.  

Πολλοί θα πουν ότι πρόκειται για απλή αποτύπωση των καθημερινών στιγμών ενός τόσο υψηλού πολιτικού προσώπου, με σκοπό να αναδείξει την ανθρώπινη πλευρά του και να τον κάνει πιο προσιτό στην κοινωνία, μήπως όμως κρύβει και άλλο μήνυμα από πίσω; Μήπως προκαλεί κάποιον πολιτικό αντίπαλο να μπουν στο ρινγκ; Εκτός και αν το κάνει για να αρέσει περισσότερο στην σύζυγο, Μπριζίτ Τρονιέ. Ποιος ξέρει.

Ποιους πολιτικούς θα θέλατε να δείτε σε ένα ρινγκ για έναν αγώνα 12 γύρων;  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved