Eurokinissi Ντελιβεράς αφήνει οργισμένο μήνυμα σε πελάτη που δεν έδωσε tips

Το «Δώστε tips γύφτοι» δημιούργησε ολόκληρο μυστήριο στην πολυκατοικία και έγινε το viral της ημέρας.

Να τους αγαπάτε τους ντελιβεράδες και να τους φέρεστε με στοργή. Είναι οι αφανείς ήρωες της καθημερινότητάς μας. Σου φέρνουν τον πρώτο καφέ της ημέρας στο σπίτι, τον δεύτερο καφέ της ημέρας στο γραφείο, τις πίτσες ή τα σουβλάκια όταν αράζεις το βράδυ στο σπίτι, γενικότερα μπορεί να μη φοράνε κάπα αλλά αντιανεμικό και κράνος, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι είναι οι superheroes που έχει ανάγκη ο τόπος.

Ένα χαμόγελο και ένα φιλοδώρημα θα ζεστάνει την ψυχούλα και την τσέπη τους. Κάτι που δε συνέβη στη Λάρισα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Onlarissa.gr, ντελιβεράς ήταν οργισμένος διότι ο πελάτης δεν του άφησε tips. Δεν έκρυψε την αγανάκτησή του, πήρε στυλό και πάνω στον πίνακα με τα κοινόχρηστα έγραψε: «Δώστε tips γύφτοι».

tips

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του ντελιβεράς στη Λάρισα κι έχοντας παραδώσει παραγγελία χωρίς να λάβει κάποιο φιλοδώρημα έβγαλε στυλό κι εξέφρασε όσα ήθελε με τρεις λέξεις: «Δώστε tips γ@φτοι» σημείωσε στα κοινόχρηστα εισόδου πολυκατοικίας κάνοντας τους ενοίκους να απορούν για το ποιος ήταν ο παραλήπτης του μηνύματος.”

Κάποια έξαλλη αντίδραση αλλά ίσως δικαιολογημένη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved