Γιατί κάθε σινεμά χρειάζεται έναν Steph Curry

Όταν δεν ρίχνει τρίποντα κάθεται και βαθμολογεί τα ποπ-κορν που σερβίρονται στα στάδια.

Δεν ξέρουμε αν αυτή η παραξενιά του ξεκίνησε επειδή του βγήκε το Chef Curry από τους σχολιαστές και τον κόσμο, αλλά φαίνεται ότι ο guard των Warriors έχει πάρει στα σοβαρά τον ρόλο του. Τουλάχιστον για τα ποπ κορν.

Γιατί ο Steph Curry είναι ο Ultimate Warrior

Ο Curry σε πρόσφατη συνέντευξή του σχολίασε το προσωπικό του κόλλημα με τα ποπ κορν και παραδέχτηκε ότι είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζει να φάει στο Chase Center του Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια - και μάλιστα κρατά ένα πακέτο στα αποδυτήρια. Η αγάπη του για το ποπ κορν κρατάει από την παιδική του ηλικία και το 2019 δημιούργησε ένα περίπλοκο σύστημα κατάταξης για κάθε ποπ κορν ομάδας που δοκιμάζει στα αντίπαλα γήπεδα. Το λες και περίεργο. Να και ένα παράδειγμα.

 

curry edit

 

Ειδικότερα, υπάρχουν 29 ομάδες του ΝΒΑ που περιλαμβάνονται στην κατάταξη, η καθεμία από τις οποίες έχει συνολική βαθμολογία με βάση πέντε κατηγορίες ποπ κορν: πόσο βούτυρο, πόσο αλατισμένα, πόσο τραγανά, πόσο φρέσκα και πόσο ευπαρουσίαστα είναι. Οι νικητές αποφασίζονται χρησιμοποιώντας ένα σύστημα αξιολόγησης 1 έως 5 και ο Curry βαθμολογεί τα ποπ κορν κάθε ομάδας (του γηπέδου μάλλον) κατά την διάρκεια της σεζόν.

 

curry 2 edit

 

Πολλές φορές μάλιστα βρίσκει σημειώματα στα αποδυτήρια «ελπίζουμε να απολαύσεις τα ποπ κορν μας». Δεν ξέρουμε πόσο τους νοιάζει, αλλά σίγουρα μερικά σινεμά χρειάζονται την αυστηρή κριτική του Steph Curry.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved