Την πήγε Ρώμη, της έκανε πρόταση γάμου και τελικά έφαγε “άκυρο”

Μία αγκαλιά για τον τύπο που πίστεψε ότι παίζει σε ρομαντική κομεντί αλλά δεν πήγε και πολύ καλά αυτό.

Είναι άσχημο να ταυτίζεσαι με ταινίες και σειρές στο Netflix. Μπορεί να πιστέψεις πως αυτά που συμβαίνουν εκεί, θα γίνουν πραγματικότητα. Αλλά η πραγματικότητα είναι αδυσώπητη. Αυτό το κατάλαβε με άσχημο τρόπο στο πετσί του ένας ερωτευμένος τύπος, ο οποίος έζησε μία από τις χειρότερες στιγμές της ζωής του.

Όπως θα ένιωθε ο Mike στα Φιλαράκια, αν η Phoebe δεν ήταν τσιμπημένη μαζί του:

 

 

Στο θέμα μας τώρα και στον τύπο

Σκέφτηκε πως το να πάει την αγαπημένη του ένα ταξίδι στη Ρώμη, θα ήταν ένας καλός τρόπος ώστε να του πει το πολυπόθητο “ναι” στην πρόταση γάμου. Αυτό φυσικά δεν πήγε και πολύ καλά. Στην αρχή το πήγε καλά, η πρόταση ξεκίνησε καθώς τελειώνουν έναν χορό στη Via dei Condotti κάτω από τα χριστουγεννιάτικα φώτα. Όλα δείχνουν πως το “ναι” θα βγει από τα χείλη της, καθώς δεν ήταν μόνοι τους. Σε ολόκληρη την πλατεία και ενώπιον πολλών ανθρώπων που παρακολουθούν, ο νεαρός άνδρας ζητάει από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί και εκείνη του απαντά: «Δεν το περίμενα. Δεν ήμουν έτοιμη. Αλλά γι' αυτό ήρθαμε στη Ρώμη;».

Πόσο λάθος είναι να κάνεις πρόταση γάμου στο γήπεδο;

Η γυναίκα εμφανίζεται αμήχανη και ζητάει επανειλημμένως από τον σύντροφό της να σταματήσει, ενώ ο τενόρος συνεχίζει να τραγουδά. Ο άνδρας φέρεται στη συνέχεια να ρωτάει μπροστά στους θεατές: «Είναι ναι ή όχι;».

Εκείνη απαντά ότι είναι «όχι» και το video γίνεται viral. Έξυπνος τρόπος για να προσελκύσει views το account ή πραγματικότητα; Όπως και να ΄χει, αυτό είναι ένα μάθημα προς όλους μας ώστε να μην στηριζόμαστε στον συναισθηματικό εκβιασμό για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved