Οδηγός δώρου για κάθε άντρα που αγχώνεται τι να πάρει στο κορίτσι του

Τα κατάλληλα κριτήρια για να διαλέξεις το κατάλληλο χριστουγεννιάτικο δώρο για εκείνη.

Ένα από τα «βάσανα» των γιορτών είναι να βρεις τα κατάλληλα δώρα για τους αγαπημένους σου και να μπορέσεις να επιλέξεις εκείνα που τους ταιριάζουν και άρα θα τους είναι χρήσιμα. Είναι μία διαδικασία που θέλει χρόνο, σκέψη μέχρι να καταλήξεις στο κατάλληλο αποτέλεσμα. Θα σε βοηθήσουμε να επιλέξεις σωστά ή τουλάχιστον να είσαι κοντά στα γούστα της. Παρακάτω θα βρεις μερικά tips για να το πετύχεις. Να σου πω εδώ ότι έχει τεράστια σημασία να της δώσεις να καταλάβει ότι σε έχει απασχολήσει το τι θα της πάρεις και τι δεν θα της πάρεις.

 

 

Αρχικά, να σκεφτείς ότι σημασία έχει η κίνηση, αλλά και πάλι θα μπορέσεις να βρεις το τι είναι αυτό που θέλεις να της κάνεις δώρο

1. Σκέψου τις ανάγκες της, αν σου έχει πει ότι χρειάζεται κάτι για να της το αγοράσεις και να μπορέσεις να της το κάνεις δώρο. Με βάση τις συζητήσεις που έχετε κάνει, δες τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει τη ζωή της λίγο πιο εύκολη.

Ποια δώρα αρέσουν περισσότερο στους άντρες

2. Μπορεί αυτό που της λείπει να είναι κάτι από τα ρούχα της. Μπορείς να δεις τι σου έλεγε ότι θέλει να αγοράσει και να της το κάνεις εσύ δώρο. Για παράδειγμα, μία καπαρντίνα είναι ωραία σκέψη, όπως επίσης και μία τσάντα -μία ωραία- για να την κάνεις δώρο.

3. Την ξέρεις. Θα έχεις παρατηρήσει τι της αρέσει να φοράει και τι όχι και άρα θα μπορέσεις να διαλέξεις με βάση αυτά που της αρέσουν. Παράδειγμα, υπάρχουν τύποι γυναικών σε κάποιες αρέσει να ντύνονται πιο μινιμαλιστικά και σε κάποιες πιο μαξιμαλιστικά. Αν ανήκει στην πρώτη κατηγορία θα μπορούσες να της πάρεις κάτι πιο διακριτικό, ένα κόσμημα με βάση το χρώμα των ματιών, για να δείξεις ότι σκέφτεσαι τι της πάει.

4. Σκέψου τα ενδιαφέροντά της. Τι ακριβώς της αρέσει, με τι ασχολείται, τι είναι αυτόν που της δίνει χαρά; Για παράδειγμα, αν αγαπάει το διάβασμα θα μπορούσες να της πάρει κάποιο βιβλίο ή μια ειδική έκδοση. Αν της αρέσει να ασχολείται με το μακιγιάζ μπορείς να ρωτήσεις κάποια φίλη σου για να σε βοηθήσει.

5. Τέλος, αν υπάρχει κάτι που της αρέσει ως προορισμός, μπορείς να το οργανώσεις αν έχεις την οικονομική δυνατότητα. Δεν χρειάζεται να είναι και ο πιο ακριβός προορισμός, όμως μπορείς να το εξετάσεις και αυτό.

Όπως και να ‘χει, η κίνηση μετράει και να δείξεις τη σκέψη σου στον άνθρωπο που είστε μαζί. Απλά φρόντισε να δείξεις το ενδιαφέρον σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved