Η κινητικότητα γύρω από τον He-Man μας γεμίζει αισιοδοξία

Το Μasters of the Universe έχει ζήτηση και μάλλον βρέθηκε η εταιρεία που θα φέρει τη live-action έκδοσή του.

Δεν είναι δα κάποιο άγνωστο πρότζεκτ, ειδικά για τους παλιότερους. Eιδικά όσοι ήταν παιδιά τέλη 80’s με αρχές 90’s μεγάλωσαν βλέποντας τις μάχες του He-Man με τον Skeletor έχουν κάθε λόγο να περιμένουν ένα live-action Masters of the Universe και το γεγονός ότι το Netflix ακύρωσε την ταινία -είχε τα δικαιώματα- που είχε στα σκαριά δεν άγχωσε κανέναν.

Ίσα ίσα που αποτέλεσε ευκαιρία για άλλες εταιρείες να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι των δικαιωμάτων, γεγονός που θα ανεβάσει κατακόρυφα και το πρεστίζ της παραγωγής. Σύμφωνα με το Variety, ο εμβληματικός χαρακτήρας της Mattel ετοιμάζεται να βρει νέο «σπίτι», το οποίο θα είναι όπως όλα δείχνουν η Amazon MGM Studios και ετοιμαζόμαστε για μεγάλα πράγματα.

 

 

Η συμφωνία μπορεί να μην έχει κλείσει ακόμα, ωστόσο ήδη φημολογείται ότι οι Adam και Aaron Nee (The Lost City) έχουν ξεκινήσει να γράφουν το σενάριο, ενώ θα είναι και στη σκηνοθεσία. Μάλιστα, ο Kyle Allen (West Side Story, The Map of Tiny Perfect Things και American Horror Story: Apocalypse) o οποίος είχε συμφωνήσει να είναι ο πρωταγωνιστής όταν τα δικαιώματα ήταν στο Netflix, θα είναι λογικά εκείνος που θα ενσαρκώσει τον He-Man.

 

Θυμάστε την παλιά ταινία;

Αυτή θα είναι η δεύτερη προσπάθεια για live-action μεταφορά του Masters of the Universe, μετά το 1987, τότε που η μάχη Dolph Lundgren (He-Man) και Frank Langela (Skeletor) δεν εκτιμήθηκε όσο έπρεπε για την εποχή.

 

 

Σήμερα μπορεί να θεωρείται μια cult μεταφορά ενός εκ των πλέον επιτυχημένων franchises κινουμένων σχεδίων, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι βλέποντας την επιτυχία που λαμβάνει το Dune ή ο Sandman, είμαστε πεπεισμένοι ότι η νέα παραγωγή θα πετύχει διάνα.

To Sandmam είναι η σειρά-όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Πού να μεταφερθεί και το Gargoyles σε live-action ταινία τι έχει να γίνει.   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved