Masters of the Universe: Είσαι έτοιμος για επιστροφή στην παιδική σου ηλικία;

O He-Man κάνει τη μεγάλη επιστροφή μετά από 36 χρόνια και ήδη από το trailer είναι μια ωδή στα αξημέρωτα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

Στις 23 Ιουλίου θα δούμε και πάλι νέα επεισόδια των Masters of the Universe. Δεν θα δούμε κάποιο reboot, δεν θα δούμε κάποιο remake, δεν θα δούμε κάποιο spin off. Θα δούμε το επόμενο επεισόδιο από εκεί που τελείωσε πριν από 40 χρόνια με τη μάχη μεταξύ He-Man και Skeletor να διεξάγεται πιο έντονη από ποτέ.

 

Το Netflix πήρε το ρίσκο να μην προσπαθήσει να φέρει τον He-Man στα μέτρα των σύγχρονων υπερηρωικών σειρών, αλλά να προσφέρει ένα νοσταλγικό ταξίδι στους παλιούς τηλεθεατές του που πλέον έχουν αρκετές άσπρες τρίχες και δεν ξυπνούν από τις έξι με ένα μπολ δημητριακών περιμένοντας να αρχίσει το παιδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. 

 

 

Όπως φαίνεται και από το trailer, μένει πιστό στη τεχνική των κινουμένων σχεδίων μακριά από τις σύγχρονες τάσεις του CGI και της κατάχρησης της ψηφιακής τεχνολογίας. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από το ότι το νέο Masters of the Universe θα πιάσει το νήμα από το 1985, όταν και τελείωσε η τηλεοπτική σειρά, θα δούμε τον He-Man να επιστρέφει και σε παλαιότερα, μυστήρια της σειρας που δεν απαντήθηκαν. Ταυτόχρονα θα δοθούν και εξηγήσεις για το παρελθόν του Skeletor και άλλων πρωταγωνιστών. Μέχρι τις 23 Ιουλίου προλαβαίνουμε να φρεσκάρουμε τα παλιά επεισόδια.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved