associated press Γιατί πρέπει να μάθεις να φωτογραφίζεις σωστά την κοπέλα σου;

Κάνε την ζωή πιο εύκολη και εκείνη ευτυχισμένη.

Έχουμε γράψει στο παρελθόν πως το να γίνεις ο προσωπικός της φωτογράφος στις διακοπές αποτελεί κάποιου είδους αυτοταπείνωσης. Ωστόσο, φίλε μου, αυτό δε σημαίνει ότι αν σου ζητήσει να την βγάλεις μία φωτογραφία, θα πρέπει να το δεις ως αγγαρεία ή ως κάτι που θα τσακίσει την αρρενωπότητά σου. Το να φέρεσαι όμορφα στον άνθρωπο που έχεις επιλέξεις να μοιραστείς τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σου είναι επιβεβλημένο. Τα social media αποτελούν σημαντικό κομμάτι στην καθημερινότητά μας. Ακολουθούμε τους κανόνες τους και σε μεγάλο βαθμό μάς χειραγωγούν χωρίς να το γνωρίζουμε. Δημιουργούν ανάγκες που δεν τις είχαμε ποτέ, αλλά τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό; Η κοπέλα σου έχει την ανάγκη να ανεβάσει μία όμορφη φωτογραφία, να δει τα likes, να καλύψει την ανάγκη της ματαιοδοξίας και να αισθανθεί υπέροχα. Συμβαίνει και με σένα, ανεξαρτήτως αν το παραδέχεσαι. Είναι δικαίωμα του καθενός και ας προχωρήσουμε τις ζωές μας.

 

 

Ωστόσο, πώς θα καταφέρεις να βγάλεις σωστά μία φωτογραφία;

Μη συμπεριφέρεσαι λες και είναι αγγαρεία

Συνήθως όταν μία κοπέλα ζητάει από το αγόρι της να την βγάλει μία φωτογραφία, εκείνοι αντιδρούν λες και τους ζήτησαν να τραγουδήσουν γυμνοί σε δημόσιο χώρο. Το συναίσθημα της ντροπής τούς καταβάλλει. Το πρώτο βήμα είναι να μη συμπεριφέρεσαι λες και είναι το χειρότερο πράγμα που έχεις να κάνεις. Το γεγονός πως δεν καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό φαντάζει για εκείνη μία όμορφη φωτογραφία, δε σημαίνει πως δεν πρέπει να την υποστηρίξεις. Αφιέρωσε χρόνο και δείξε πώς σ’ ενδιαφέρει. «Ποιον τοίχο θα επιλέξουμε ως φόντο;». «Μήπως να φαίνονται και τα κοκτέιλ». Βγάλε 5-10 διαφορετικές λήψεις και άφησέ την να αποφασίσει.

Δώσε ποικιλία

Η λήψη μόνο μιας φωτογραφίας αυξάνει εκθετικά την πιθανότητα να μην αρέσει στη σύντροφό σου. Υπάρχουν πάρα πολλές μεταβλητές, όπως ο φωτισμός και η στάση του σώματος. Όσο περισσότερες οι φωτογραφίες που θα τραβήξεις, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να μη σου ξαναδώσει το τηλέφωνο στο χέρι για ακόμη έναν γύρο από λήψεις. Εμπειρικά, αρκούν μόνο 4 φωτογραφίες. Ολόσωμη, από τη μέση και πάνω, πάνω από τους ώμους αν έχει όμορφο μακιγιάζ και μια λεπτομέρεια από το ντύσιμο ή την τσάντα της.

 

 

Ρώτησέ την τι πραγματικά θέλει

Ζήτησε από την κοπέλα σου, να σου δώσει οδηγίες. Αυτό εξαλείφει τις πιθανότητες για μία φωτογραφία που θα την απογοητεύσει και μειώνει τον κίνδυνο να παράγεις κάτι που δεν την ενδιαφέρει. Παίξε με το καδράρισμα και ρώτησέ την σε τι θέλει να εστιάσει.

 

 

 

Απόλαυσέ το

Μόλις κάνεις τα παραπάνω, μπορείς να πας στο επόμενο βήμα. Να ποζάρεις μαζί της. Όχι ότι οφείλεις να το κάνεις αναγκαία αλλά διότι θα χαλαρώσεις και θα το θέλεις. Αγκάλιασέ την και δείξε πως διασκεδάζετε μαζί της. Μπορείς να βγάλεις μία selfie ή να ζητήσεις έναν περαστικό να σας βγάλει φωτογραφία. Χαμογέλασε. Κάμερα κρατάει και όχι όπλο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved