Η Μάργκο Ρόμπι ζήτησε η ίδια να φανεί γυμνή στον «Λύκο της Γουόλ Στριτ»

Είμαστε σίγουροι πως ήξερε την επιτυχία που θα είχε η σκηνή. 

Ο «Λύκος της Γουόλ Στριτ» του Μάρτιν Σκορσέζε, ήταν αναμφισβήτητα η ταινία που έκανε τη Μάργκο Ρόμπι διεθνή σταρ. Και η αλήθεια είναι πως η ηθοποιός εργάστηκε σκληρά για να βεβαιωθεί ότι η ερμηνεία της θα ήταν όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική.

Βασισμένος στην αληθινή ιστορία του χρηματιστή Τζόρνταν Μπέλφορτ (τον οποίο υποδύεται ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο), η Ρόμπι πρωταγωνίστησε ως η δεύτερη σύζυγός του Ναόμι, σε ρόλο μάλιστα που απαιτούσε αρκετά sex scenes – άλλωστε κανείς δεν έχει ξεχάσει την περίφημη με το κοντό της φόρεμα. Παρά τη σεξουαλική φύση του ρόλου, η Ρόμπι όχι μόνο δεν είχε πρόβλημα με τις σκηνές, αλλά πρότεινε η ίδια να είναι γυμνή σε μία από αυτές, για να φαίνεται πιο αληθινή.  

 

 

Η επίμαχη σκηνή είδε τη Ναόμι να αποπλανεί τον Τζόρνταν προσκαλώντας τον στο σπίτι της αφού επέμενε ότι θα γίνουν φίλοι. Την ώρα που ο χρηματιστής σκεφτόταν αν θα απατούσε ή όχι την μέχρι τότε σύζυγό του, η Ναόμι εμφανίζεται εντελώς γυμνή στην πόρτα - μια επιλογή στην οποία επέμεινε η ίδια η ηθοποιός.

«Νομίζω ότι το γυμνό για χάρη του γυμνού είναι ντροπή» είπε σε συνέντευξή της. «Αν έχουν βάλει τη σκηνή μόνο και μόνο για να μείνει topless το κορίτσι, τότε αυτό είναι αηδιαστικό. Αλλά πιστεύω επίσης ότι είναι αηδιαστικό όταν κάποιος θα ήταν γυμνός στην πραγματική ζωή, στην ταινία αφήνει άνετα το σουτιέν του ή κρατάει ψηλά το σεντόνι. Αλλά το να βλέπω κάποιον που χορογραφείται η σκηνή του να τον καλύπτουν εσκεμμένα, αυτό με εκνευρίζει εξίσου. Η Ναόμι έπρεπε να είναι γυμνή, γιατί το σώμα της είναι η μόνη μορφή νομίσματος που γνωρίζει στον κόσμο της».

Προφανώς και η σκηνή συζητιέται μέχρι σήμερα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved