Μήπως ο επόμενος James Bond είναι ο Richard Madden;

Μην πιει ένας ηθοποιός ένα martini, αμέσως το ίντερνετ να τον βαφτίσει επόμενο 007.

Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο στο Instagram με όπου ο Richard Madden τσούγκρισε με τον Stanley Tucci. Αμφότεροι οι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στο Citadel και επίσης αμφότεροι τσούγκρισαν μαρτίνι, το κοκτέιλ-σύμβολο του James Bond.

O Aaron Taylor-Johnson παραμένει το φαβορί για τη θέση του νέου James Bond

H σύντομη στιχομυθία τους ήταν αρκετά τζεϊμσμποντική και λακωνικά να ρωτάει ο ένας τον άλλον πώς είναι το κοκτέιλ του. Τα μεταξύ τους πονηρά χαμόγελα σαν να υπάρχει κάποιο inside joke που εμείς δεν πιάνουμε, ήταν η σπίθα που χρειάστηκε για να γίνει viral η φήμη ότι ο Madden είναι ο επόμενος 007, ένα σενάριο που έχει παίξει κατά καιρούς, λόγω κάποιων καλών κριτηριών.

 

 

Αρχικά ο Madden είναι Σκωτσέζος, όπως επιβάλλει ο ρόλος του κινηματογραφικού πράκτορα. Έχει την προφορά του Sean Connery, έχει και τη χάρη του Daniel Craig, άρα γιατί να μην πάρει αυτός τη σκυτάλη; Ο ρόλος του στο Bodyguard, είναι κάτι σαν δοκιμαστικό σαν τον ρόλο, στο όπως ακριβώς συνέβη και με το μεταψυχροπολεμικό Archangel για τον Daniel Craig. 

O Daniel Craig είχε προβλέψει τον θάνατο του James Bond στην πρεμιέρα του Casino Royale

H όλη φημολογία δεν έχει επηρεάσει σε αυτή την απόδοση που δίνουν οι στοιχηματικές για τον Aaron Taylor-Johnson, ο οποίο παραμένει το φαβορί που πληρώνει κάτι λιγότερο από 3 προς 1. Ο Madden είναι και αυτός στι λίστα με τα φαβορί, αν και δίνει 10 προς 1, με τους Henry Cavill και Rege-Jean Page να θεωρούνται οι πιο πιθανοί διάδοχοι του Daniel Craig, μετά τον Taylor-Johnson. 

 

 

Συνήθως τέτοιου είδους αστεία «καίνε» την υποψηφιότητα κάποιου, τουλάχιστον έτσι έχει δείξει η συμπεριφορά της κληρονόμου της εταιρείας παραγωγής που έχει και τον τελευταίο λόγο, εκτός κι αν έχει ήδη κλείσει η δουλειά με τον Madden και κάνουν soft launch με τέτοια «τυράκια» στα social media. 

Η δύσκολη ζωή του Daniel Craig πριν πάρει τη license to kill

Τώρα που το σκεφτόμαστε ο Stanley Tucci θα έκανε ιδανικό Q σε μια μελλοντική ταινία James Bond με το στυλ και τη φλεγματική του παρουσία, κι ας μην είναι καθόλου Βρετανός. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved