Associated Press O Aaron Taylor-Johnson ίσως να είναι το φαβορί για τη θέση του νέου James Bond

Έχουμε πολλές νέες πληροφορίες για τον επόμενο 007.

Έχει γίνει μεγάλος ντόρος με τον νέο James Bond, αυτό το ξέρουμε, κανείς όμως δεν μπορεί να πει με σιγουριά τίποτα, όλα είναι ακόμη κυριολεκτικά στον αέρα. Ποιος θα είναι ο επόμενος 007; Δεν ξέρουμε, έχουμε όμως διάφορα στοιχεία στα χέρια μας από ψιθύρους και μικρές φήμες που κυκλοφορούν καιρό τώρα στα αυτιά μας. Πριν από σχεδόν ένα μήνα τα δημοσιεύματα τοποθετούσαν τον Aaron Taylor-Johnson (Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον) ως τον επικρατέστερο διάδοχο του Daniel Craig στον εμβληματικό ρόλο του James Bond. Ναι, είχαμε κι άλλους υποψηφίους αλλά όμως αυτός φαίνεται να είναι ο επικρατέστερος σύμφωνα με φήμες.

Τώρα κυκλοφορεί ένα νέο δημοσίευμα που ρίχνει περισσότερο φως και μάλλον ξεδιαλύνει το τοπίο για το ποιος τελικά θα αποκτήσει τον "χρυσό" ρόλο του 007, που αποτελεί έναν από τους πολυτιμότερους του Χόλιγουντ. Όλα αυτά τα χρόνια άλλωστε έχουν ακουστεί ηχηρά ονόματα όπως αυτά των Tom Hardy, Henry Cavill, Idris Elba, Tom Hiddleston, Rege-Jean Page και πολλών άλλων. Η αλήθεια είναι πως η αγωνία μας είναι μεγάλη και η ταλαιπωρία των φανατικών φανς του πράκτορα επίσης αρχίζει να γίνεται ανυπόφορη.

Αξίζει ν’ ακολουθήσεις την στρατηγική του James Bond στη ρουλέτα;

 
 

Ποιος όμως λέει πως τελικά ο Johnson ίσως να είναι ο επόμενος James Bond; Ποιος είναι αυτός που μιλάει με τόση σιγουριά;  Το Puck News μεταφέρει την πληροφορία ότι ο Aaron Taylor-Johnson συναντήθηκε με τους παραγωγούς των Bond ταινιών, Barbara Broccoli και Michael G. Wilson, και "πήγε καλά" με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Εντάξει, έχουμε ακούσει και για άλλες συναντήσεις που πήγαν καλά, με άλλους ηθοποιούς, κανείς όμως δεν έχει ακόμη να μας πει κάτι σίγουρο. 

 

 
 

Το ρεπορτάζ τονίζει ότι ο Johnson ταιριάζει στο νεανικό στιλ του επόμενου 007 που θέλουν να πλασάρουν οι παραγωγοί, που θέλουν τον ηθοποιό να είναι Βρετανός, γύρω στα 30, με αρκετό υποκριτικό ταλέντο αλλά όχι και ευρέως γνωστός. Ωστόσο, δεν αποκλείεται τελικά να παραγίνει διάσημος στο άμεσο μέλλον, καθώς θα παίξει στο spinoff φιλμ του Spider-Verse, Kraven The Hunter της Sony Pictures αλλά και στο The Fall Guys με τον Ryan Gosling.

Εδώ σκάει όμως και η βασική απορία. Που έχει παίξει μέχρι σήμερα ο Johnson; Ποιο είναι το υποκριτικό του ταλέντο; Τον Johnson θα τον έχετε δει στο Avengers: Age of Ultron ως Quicksilver/Pietro Maximoff στο MCU, στα "Kick-Ass" και "Kick-Ass 2", στο "Nocturnal Animals", στο "The King's Man", το "Outlaw King", το "The Wall"  και στο Godzilla (2014).

Για να δούμε αν οι φήμες θα βγουν αληθινές.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved