associated press Ο Daniel Craig έπρεπε να γίνει κλέφτης για να φάει πριν γίνει ο James Bond

Μία κατεψυγμένη πάπια ήταν το θύμα του «007» ώστε να κορέσει την πείνα.

Μέχρι πού θα έφτανες για να καταφέρεις να κορέσεις την πείνα σου σε περίπτωση που δεν είχες να φας; Ο Daniel Craig έπρεπε να κλέψει μία παγωμένη πάπια. Ο Βρετανός star, ο οποίος φόρεσε το κοστούμι του James Bond, μαζί με την τότε κοπέλα του κατάστρωσαν ένα τρελό πλάνο για να αρπάξουν μία κατεψυγμένη πάπια επειδή δεν είχαν άλλη επιλογή.

«Μια ολόκληρη κατεψυγμένη πάπια. Η κοπέλα μου σήκωσε το φόρεμα, την έκρυψε και προσποιήθηκε ότι ήταν έγκυος», ανέφερε στο περιοδικό Rolling Stone. Αν και δεν κατανόμασε το super market, είπε πως η συγκεκριμένη αλυσίδα μπορεί ν’ αντέξει οικονομικά την απώλεια μιας πάπιας. «Παρεμπιπτόντως έκλεβα μόνο από super market που μπορούσαν να το αντέξουν οικονομικά. Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Αλλά, ξέρετε, δεν είχαμε τίποτα να φάμε και κάτι έπρεπε να κάνουμε».

 

 

Ευτυχώς που γρήγορα κατάφερε να βγάλει χρήματα από την υποκριτική και δεν χρειάζεται πλέον να κλέβει πάπιες από super market. Ο Daniel Graig παράτησε το σχολείο στα 16 του και μετακόμισε στο Λονδίνο ώστε να γίνει ηθοποιός. Έγινε δεκτός στο Εθνικό Θέατρο Νέων και μετά από λίγο άρχισε να έχεις τις πρώτες του δουλειές στην τηλεόραση. Ωστόσο δεν έβγαζε αρκετά για να φιγουράρει σε πολυτελή εστιατόρια βραβευμένα με αστέρι Michelin. Όχι ότι του άρεσε κιόλας. Προτιμούσε να ξοδεύει τα χρήματά του σε μπίρες και καπνιστό σολομό ή κοτόπουλο.

O James Bond του Daniel Craig ήταν καταδικασμένος να πεθάνει

Το 1992, όταν ήταν 23 ετών, παντρεύτηκε την ηθοποιό Fiona Loundon και απέκτησαν μία κόρη, την Ella. Δύο χρόνια αργότερα χώρισε και πλέον είναι παντρεμένος από το 2011 με την ηθοποιό Rachel Weisz. Πρωταγωνίστησε σε πέντε ταινίες ως Bond, ξεκινώντας από το Casino Royale (2006), συνεχίζοντας με τις ταινίες Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012), Spectre (2015) και κατέληξαν με No Time to Die (2021). Μόνο ο Sean Connery και ο Roger Moore έχουν καταφέρει να γυρίσουν περισσότερες ταινίες ως Bond, με 6 και 7 ταινίες αντίστοιχα.

Τουλάχιστον οι δύο τελευταίοι δεν χρειάστηκε να κλέψουν πάπια για να επιβιώσουν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved