pexels Ζευγάρι αφήνει τις βρύσες ανοιχτές σε Airbnb για εκδίκηση στον ιδιοκτήτη

Φώτα ανοιχτά, ηλεκτρικό και φυσικό αέριο όλα στο τέρμα.

Ένα ζευγάρι που έμενε σε ένα Airbnb στη Νότια Κορέα πήρε το δίκιο του πίσω, αφού ο οικοδεσπότης του φέρεται να αρνήθηκε να ακυρώσει την κράτηση – έχοντας αφήσει ανοιχτές τις βρύσες και το γκάζι ανοιχτό για σχεδόν ένα μήνα, συγκεντρώνοντας με τη σειρά του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ λογαριασμούς. Το ανώνυμο ζευγάρι είχε κλείσει το σπίτι στη Σεούλ για 25 ημέρες και πλήρωσε εξ ολοκλήρου εκ των προτέρων. Ωστόσο, δεν είχαν ελέγξει πού βρισκόταν το ακίνητο και αμέσως μετάνιωσαν, έλα όμως που ο ιδιοκτήτης δεν ήθελε να ακυρώσει την κράτηση. Έτσι κι αυτοί πήραν την «αιματηρή» εκδίκηση τους.

Αφού συνειδητοποίησαν ότι βρισκόταν στα εξωτερικά προάστια της πόλης και όχι στο κέντρο, ζήτησαν να ακυρώσουν την κράτηση. Όμως ο οικοδεσπότης, που ονομάζεται Mr Lee, αρνήθηκε καθώς η κράτηση είχε ήδη επιβεβαιωθεί και η πληρωμή είχε ολοκληρωθεί – μια κίνηση που άφησε τους επισκέπτες κάτι περισσότερο από νευριασμένους, καθώς εμφανίστηκαν και αποφάσισαν να αφήσουν όλες τις βρύσες, τα φώτα, τις ηλεκτρικές συσκευές και αερίου που λειτουργεί για όλη τη διάρκεια της διαμονής.

 

 
 

Η βίλα του Vito Corleone νοικιάζεται στο AirBnb όσο ένα τριάρι στο Κουκάκι

Το NetEase News ανέφερε ότι, συνολικά, το ζευγάρι σπατάλησε 120 τόνους νερό και άφησε έναν λογαριασμό νερού και ρεύματος 116 δολαρίων, μαζί με έναν λογαριασμό αερίου περίπου 730 δολαρίων.

Για να κάνουν τα πράγματα χειρότερα, δεν πέρασαν σχεδόν καθόλου χρόνο στη βίλα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των 25 ημερών, αποφασίζοντας να ταξιδέψουν σε διάφορα μέρη της Νότιας Κορέας, επιστρέφοντας κάθε τρεις ή τέσσερις ημέρες για όχι περισσότερο από πέντε λεπτά τη φορά.

 

 
 

Παρά το γεγονός ότι επισκέφθηκαν το σπίτι μόνο πέντε φορές συνολικά, το ζευγάρι κατάφερε να συγκεντρώσει τεράστιους λογαριασμούς ως εκδίκηση στον οικοδεσπότη του Airbnb – κάτι που κατάλαβε μόνο όταν η εταιρεία φυσικού αερίου τηλεφώνησε για να ρωτήσει για την τεράστια αύξηση στη χρήση. Στη συνέχεια, ο κ. Lee ανακάλυψε ότι η κατανάλωση νερού κατά τη διάρκεια της κράτησης 25 ημερών ήταν επίσης πέντε φορές υψηλότερη από το συνηθισμένο. Φυσικά, διαπίστωσε ότι αυτό ήταν ιδιαίτερα περίεργο.

Το ζευγάρι πήρε την εκδίκηση του κι έγινε άφαντο μετά την διαμονή τους.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved