Η βίλα του Vito Corleone νοικιάζεται στο AirBnb όσο ένα τριάρι στο Κουκάκι

H διάσημη βίλα στο Staten Island κάνει μια προσφορά που δεν μπορούμε να αρνηθούμε.

Σε αντίθεση με τον γιο του Michael, ο Vito είχε ένα πολύ πιο μετρημένο και σχετικά λιτό lifestyle. Να ήταν επειδή θυμόταν από πόσο χαμηλά είχε ξεκινήσει ή ο Marlon Brando ήταν πολύ cool για να μείνει σε κάποιο νεοπλουτίστικο σπίτι στο Miami ή το Las Vegas; Όποια κι αν ήταν η αιτία, το σπίτι του Vito Corleone είναι μια χρονοκάψουλα μιας άλλη εποχής, ανάμεσα σε δέντρα σε μια εξοχή που απέχει λίγη ώρα από την πολύβουη Νέα Υόρκη. 

 

 

Γιατί το σπίτι εκείνο δεν ήταν ντεκό ή κάποιο σκηνικό σε στούντιο, είναι ένα πραγματικό δημιούργημα από ξύλο και πέτρα και μάλιστα μπορεί να μείνει οποιοσδήποτε, αρκεί φυσικά να καταβάλει το αντίστοιχο τίμημα. Μιλώντας για τίμημα, θα περίμενε κανείς να έχει πολλά μηδενικά, δεδομένης της ιστορίας, των 600 τετραγωνικών και της εγγύτητας στη Νέα Υόρκη, αλλά όχι. 

 

 

Με μόλις 1500 δολάρια, δηλαδή κάτι λιγότερο από 50 τη μέρα, μπορεί κάποιος να νοικιάσει τη βίλα του Vito Corleone. Σε αυτή την τιμή μπορείς να κάτσεις με τις ώρες στο ξύλινο γραφείο του Vito με τις χαρακτηριστικές περσίδες από πίσω. Να βουτήξεις στην οικολογική πισίνα με το θαλασσινό νερό, να παίξεις μπιλιάρδο κάτω από τους πολυελαίους σε μεσαιωνικό στυλ αλλά και να υποδεχτείς όλους τους φίλους σου, οι οποίοι δεν θα φύγουν πεινασμένοι από τη επαγγελματική κουζίνα που διαθέτει. Αν παραφάνε και παραπιούν, μπορούν να μείνουν σε ένα από 5 υπνοδωμάτια που διαθέτει η βίλα του Vito Corleone μέχρι να συνέλθουν. Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία να συνέλθουν και όσοι ζητάνε 150€ τη μέρα για ένα κοτέτσι στις Κυκλάδες ή δυο βασικούς μισθούς για ένα υπερυψωμένο ισόγειο στην πολυκατοικία που ήταν πρώτη διαχειρίστρια η Τασσώ Καββαδία.  

Δείτε φωτό από το εσωτερικό και το εξωτερικό της βίλας του Vito Corleone 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved