Οπαδοί των X-Files είστε έτοιμοι για μια ολοκαίνουργια σεζόν;

Τα X-Files επιστρέφουν με μία έκπληξη, αλλιώς τι X-Files θα ήταν;

Μπορεί να σου ακούστηκε λίγο βαρύ όλο αυτό αλλά όμως κατά 90% είναι αλήθεια, ναι πρόκειται να ξαναδούμε στις οθόνες μας την θρυλική σειρά, από άλλο σεναριογράφο και με άλλους ηθοποιούς. Όλο αυτό όμως το είπε ο ίδιος ο Chris Carter, ο δημιουργός της original σειράς, ο ίδιος ο μάστορας που έγραψε όλα τα X-Files, και φυσικά ο λόγος του όχι απλά μετράει αλλά στέκει σαν κολόνα στον κόσμο της showbiz.

 

 
 

Ο Tom Hardy ξαναπήρε την πρωτιά στο Jiu Jitsu

Ο Carter μίλησε σε διάσημο podcast και καθώς ο δημοσιογράφος του έκανε ερωτήσεις, του ψάρεψε τυχαία και την μοιραία μας πληροφορία. Πάμε όμως να δούμε τι ακριβώς είπε ο ίδιος ο Carter:

“Μόλις μίλησα με έναν νέο άντρα, τον Ryan Coogler, ο οποίος πρόκειται να επαναφέρει το The X-Files με ένα διαφορετικό cast.” Μεταξύ άλλων, λοιπόν, δήλωσε ότι ο Coogler θα σκηνοθετήσει το reboot, με ένα διαφορετικό και συνάμα ολοκαίνουργιο cast. Τώρα αυτό εμάς πρέπει να μας ενθουσιάσει έτσι δεν είναι; Από την άλλη όμως σκεφτόμαστε πως θα είναι τρομερά δύσκολο να καλυφτεί το κενό του αχαλίνωτου διδύμου του David Duchovny και της Gillian Anderson, τόσο δύσκολο που πραγματικά είμαστε πλέον περίεργοι για να δούμε ποιοι θα τους αντικαταστήσουν.

 

 
 

Όπως μεταφέρει το Variety, αυτό το project βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο και δεν υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία, όπως σε ποια πλατφόρμα θα παίξει. Κατά πάσα πιθανότητα θα το δείτε μέσα από το Hulu-Disney+, μιας και η Disney έχει εξαγοράσει την 20th Century εδώ και καιρό.

Το John Wick 4 είναι η σπουδαιότερη action movie που έγινε ποτέ

Από όπου όμως και να το δούμε, ξέρουμε από τώρα πως θα είναι πολύ δύσκολη η αποστολή των νέων παραγωγών μιας και το κενό που πρέπει να καλύψουν θα είναι γιγαντιαίο, όπως επίσης και οι απαιτήσεις των φανατικών οπαδών του X-Files. Θα μπορέσουν άραγε να ανταποκριθούν σε μία ιστορική σειρά που έχει δώσει τόσα πολλά στην ποπ κουλτούρα όλα αυτά τα χρόνια;

 

 
 

Το The X-Files έπαιξε για πρώτη φορά στο Fox το 1993 μέχρι το 2001, αν και το αμερικανικό δίκτυο το ανανέωσε με δύο ακόμη σεζόν που έπαιξαν το 2016 και 2018. θα δούμε λοιπόν τι θα γίνει στο μέλλον, σίγουρα έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον μας αλλά οι αμφιβολίες μας είναι πολλές.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved