Ο Tom Hardy ξαναπήρε την πρωτιά στο Jiu Jitsu

Και τα βίντεο αποδεικνύουν ότι καλύτερα να μην μπλέξεις μαζί του.

Δεν φτάνει που ήταν ήδη απειλητικός από μόνος του, ο Tom Hardy το έχει ρίξει -όπως είναι πλέον γνωστό- στο Jiu Jitsu έχοντας κερδίσει μία σειρά από αγώνες και μετάλλια. Η τελευταία του νίκη όχι μόνο του χάρισε άλλον ένα τίτλο, αλλά απέδειξε και στον κόσμο πόσο σκληρά έχει δουλέψει.

Διάβασε επίσης: Πώς ο Tom Hardy έκανε trend το Brazilian Jiu Jitsu

Παρότι έχασε τους δύο πρώτους αγώνες, επέστρεψε με νοοτροπία νικητή στο τατάμι και κέρδισε διαδοχικά τους δύο επόμενους. Στον τελευταίο, χρειάστηκε μόλις δέκα δευτερόλεπτα για να κάνει αυτό το εντυπωσιακό double-leg takedown και αξίζει να αναφερθεί πως έχει μόνο μπλε ζώνη. Όταν όμως δουλεύεις σκληρά, τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους και αυτό ακριβώς σχολίασε ο Tom DeBlass του Bellator.

 

 

«Για τους haters που λένε ότι ο Tom είναι ακόμα ένας τύπος, όχι, δεν είναι απλά ένας ακόμη τύπος. Έχει αποφασίσει να αφήσει τους εγωισμούς στην άκρη και να προπονηθεί σκληρά χωρίς να έχει ζητήσει ειδική μεταχείριση, φέρνοντας την προσοχή του κόσμου στην υπέροχη πολεμική μας τέχνη».

Οπότε δεν μπλέκεις. Ελπίζουμε να κάνει καμία kimura στη δεύτερη σεζόν του Taboo που περιμένουμε με ανυπομονησία.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved