Τμήμα Ηθών: Θέλουμε όντως έναν νέο κύκλο της αγαπημένης μας σειράς;

Ο Μανούσος Μανουσάκης είναι έτοιμος να επαναφέρει το αριστούργημά του και στον σύγχρονο κόσμο.

Έντονες φήμες έχουν διαρρεύσει από τον ΑΝΤ1 πως η σειρά που όλοι οι παλιοί τηλεορασάκηδες έχουμε αγαπήσει, το Τμήμα Ηθών, έρχεται με νέα επεισόδια. Και μάλιστα λέγεται πως ο ίδιος ο Πάνος Μιχαλόπουλος ενδέχεται να πρωταγωνιστήσει. Άλλες πηγές όμως κάνουν λόγο για την κάθετη άρνηση του γνωστού και αγαπημένου ηθοποιού να συμμετέχει σε κάποιο νέο project του ΑΝΤ1, για καθαρά προσωπικούς λόγους.

Για όσους δεν έχουν ιδέα τι πρεσβεύει το Τμήμα Ηθών για την ελληνική τηλεόραση καλά θα κάνουν να διαβάσουν τι έχουμε γράψει στο παρελθόν για τη σειρά.

 

 

Αυθαίρετοι: Η ελληνική σειρά που άγγιξε τα όρια του black comedy

Αν είσαι τύπος που έχεις αγαπήσει σειρές όπως το CSI, τότε το Τμήμα Ηθών είναι κάτι που θα εκτιμήσεις, μάλιστα πολύ πριν το CSI, η ελληνική σειρά είχε κάνει πράξη στις οθόνες μας το συγκεκριμένο είδος εγκληματικής σειράς. Μία ελληνική πρωτοπορία που ακόμη και σήμερα αξίζει να δεις. Φτιαγμένο από τον μάστορα του είδους Μανούσο Μανουσάκη, το Τμήμα Ηθών άφησε εποχή στην τηλεόραση την δεκαετία του '90. Τότε η τηλεόραση ήταν ακόμη σε πολύ πρώιμη φάση στην Ελλάδα και κάποια πράγματα ακόμη ήταν ταμπού. Ένα τέτοιο ταμπού θέμα ήταν και η πορνεία, τα εγκλήματα πάθους, τα ναρκωτικά, ζητήματα που το Τμήμα Ηθών άγγιξε με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς όμως να κόψει την σκληρότητα που το διακρίνει στην πραγματική ζωή.

Ήταν το «Τμήμα Ηθών» η πιο hardcore ελληνική αστυνομική σειρά;

Μετά φυσικά ήταν και το καστ το οποίο απογείωσε κυριολεκτικά τη σειρά. Χρήστος Τσάγκας, Τίμος Περλέγκας, Θεόφιλος Βανδώρος, Απόστολος Γκλέτσος, Βερόνικα Αργιέντζη, Ελίνα Ακριτίδου, Αλεξάνδρα Παυλίδου, Μαριάννα Τουμασάτου, Πάνος Μιχαλόπουλος, Γρηγόρης Τουμασάτος.

 

 
 

Όποιος δεν έχει δει την cult αυτή σειρά ίσως πρέπει να μάθει περισσότερα μιας και αξίζει να την παρακολουθήσει. Το Τμήμα Ηθών αντικειμενικά ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του και χάρισε στους τηλεθεατές στιγμές βίας και εγκλήματος που ακόμη και τα ξένα κανάλια αδυνατούσαν να δείξουν φοβούμενα την λογοκρισία και την κατακραυγή του κοινού. Το κοινό στην Ελλάδα όμως την αγάπησε και την αγκάλιασε αμέσως.

 

 
 

Εμείς θέλουμε όμως να δούμε ένα νέο κύκλο επεισοδίων; Θα είναι άραγε καλή η νέα σειρά που φτιάχνει ο ΑΝΤ1; Σίγουρα οι προσδοκίες είναι μεγάλες από τους παλιούς φανς της σειράς, επιπλέον ελπίζουμε πως λόγω της ανταγωνιστικότητας στην τηλεόραση και το streaming, οι νέοι συντελεστές της σειράς θα έχουν στο μυαλό τους τα σημερινά δεδομένα. Τώρα όσο αφορά τον Πάνο Μιχαλόπουλο που μάλλον δεν θέλει να συμμετέχει στον νέο κύκλο, εμείς ελπίζουμε οι παραγωγοί να βρουν έναν νέο ηθοποιό που να τηρεί όλα τα κριτήρια του χαρακτήρα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved