Είμαστε έτοιμοι για ένα 8 Mile σε μορφή τηλεοπτικής σειράς;

Με αμφίβολο το αν θα παίξει και ο ίδιος o Eminem, δεν είμαστε και τόσο σίγουροι.

Ο 50 Cent πάντως είναι κάτι παραπάνω από έτοιμος και αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξη ότι η μεταφορά της ταινίας σε σειρά έχει πάρει τον δρόμο της. Η ιδέα ήταν δική του και σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ για να πείσει τον Eminem για να πει το ναι σε μία ακόμα αυτοβιογραφική του ματιά, αυτή τη φορά πολύ πιο «αδιάκριτη».

50 χρόνια από τη γέννηση του μεγαλύτερου επαναστάτη του κόσμου της rap 

Ο στόχος της τηλεοπτικής μεταφοράς, σύμφωνα πάντα με τον 50 Cent, δεν είναι μια αρπαχτή που θα βασίζεται στο ξαναζεσταμένο σενάριο του κινηματογραφικού 8 Mile, αλλά μια πιο λεπτομερής βιογραφία του Eminem η οποία θα λειτουργήσει σαν καταγραφή της μουσικής του κληρονομιάς για τις επόμενες γενιές.

 

 

Ο 50 Cent πιστεύει, και μάλλον έχει δίκιο, ότι η πορεία του πρώτου μεγάλου λευκού ράπερ έχει στιγμές που δεν κατάφεραν να χωρέσουν στη σύντομη διάρκεια μίας ταινίας και μόνο μία τηλεοπτική σειρά μπορεί να δώσει τον χρόνο σε αυτές για να αναπτυχθούν. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο ρόλος που θα έχει ο ίδιος ο Eminem σε αυτό το project.

Εκτός από την «άδεια» που έδωσε στον 50 Cent και τη συμμετοχή στην παραγωγή με ρόλο πίσω από τις κάμερες, είναι άγνωστο αν θα δούμε τον δημοφιλή ράπερ και μπροστά από την κάμερα. Μπορεί ο Eminem να μην είναι ο ίδιος που ήταν το 2002 όταν και πρωταγωνίστησε στο 8 Mile, με το οποίο έγινε και ο πρώτος ράπερ που κέρδισε Oscar, αλλά δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε κάποιον άλλο ηθοποιό να τον υποδύεται. 

 

 

Η χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας που μπορεί να γυρίζει τον χρόνο μπροστά και πίσω κατά βούληση είναι ικανή να δώσει τη λύση σε περίπτωση που ο Eminem σκέφτεται για το αν θα είναι πειστικός στα 50 του όταν θα υποδύεται τον εαυτό του των 90s και το μόνο που μένει είναι να πει ένα ακόμα μεγάλο ναι. Από τη στιγμή που ο 50 Cent δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα για να τον πείσει στο τηλεοπτικό «μαγάρισμα» του 8 Mile, φαίνεται ότι έχει δυνάμεις για να πείσει τον Eminem να μπει κάτω από το ψηφιακό νυστέρι.

Η δισκογραφική επιστροφή του Eminem

Μια ενδεχόμενη απουσία του Eminem από το project δεν το κάνει απλά φτωχότερο σε περιεχόμενο, αλλά κόβει και από τη δυναμική του αρχικού του στόχου, αυτού της απόδοσης της κληρονομιάς στις νεότερες γενιές. Με ένα ξένο πρόσωπο να τον υποδύεται ουσιαστικά απευθύνεται μόνο στις γενιές που άκουγαν τον Eminem στα νιάτα τους και θα δυσκολευτεί να βρει κοινό στη Gen Z που ακόμα βλέπει τον Eminem σαν τον ράπερ της προηγούμενης γενιάς. 50 Cent, κάνε το θαύμα σου.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved