Associated Press Ο κόσμος ζητάει από την Ακαδημία να δώσει ένα τιμητικό Όσκαρ στον Bruce Willis

Μετά τα νέα για την διάγνωση της σοβαρής ασθένειας του.

Ένας Αυστραλός σκηνοθέτης και σεναριογράφος λέει πως ο Bruce Willis πρέπει να λάβει ένα τιμητικό Όσκαρ μετά τη διάγνωση της άνοιας. Η οικογένεια του Willis δημοσίευσε πρόσφατα μια δήλωση επιβεβαιώνοντας ότι ο σταρ των Die Hard και Sin City είχε διαγνωστεί με άνοια, αναγκάζοντάς τον να τερματίσει την καριέρα του ως ηθοποιός. Πριν από αυτό, είχε ήδη διαγνωστεί με αφασία, μια κατάσταση που μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα κατανόησης της ομιλίας και ομιλίας.

 

 
 

Μετά από αυτή τη διάγνωση, αναγκάστηκε τώρα να αποσυρθεί, αλλά συνέχισε να εργάζεται με την πάθηση μέχρι να έρθει η ανακοίνωση. Σύμφωνα με τον Edward Drake, ο 67χρονος θα πρέπει να λάβει τιμητικό Όσκαρ επειδή δεν έχει βραβευτεί ποτέ ξανά, αλλά και για την εξαιρετική του προσφορά στον κινηματογράφο κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

O Bruce Willis κάποτε έριξε χοντρή «χυλόπιτα» στην Jennifer Aniston

Ο Drake συμφωνεί επίσης με αυτή την πρόταση. Δούλεψε με τον Willis σε εννέα ταινίες και πιστεύει ότι ένα τιμητικό βραβείο από την Ακαδημία θα ήταν «το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε». «Έχουμε τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις από τις ταινίες του και πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να τον τιμήσουμε», είπε.

 

 
 

Μιλώντας στην Herald Sun, ο Drake εξήγησε πώς γνώριζε ότι η κατάσταση του Willis χειροτέρευε ενώ γύριζε την τελευταια του ταινία. «Όλοι γνώριζαν σίγουρα τι συνέβαινε και θέλαμε να τιμήσουμε τον άνθρωπο και τις επιθυμίες του και να δημιουργήσουμε αυτό το απίστευτα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον μαζί με την ομάδα του», συνέχισε.

 

 
 

Είπε ότι ο Willis ήταν υπέροχος να δουλεύεις και να είσαι μαζί του, λέγοντας ότι ζει με το μότο «live it up». Η οικογένειά του προσπαθεί τώρα να κάνει «κάτι καλό» ευαισθητοποιώντας για τη μετωποκροταφική άνοια. Πάντως εμείς πιστεύουμε πως φέτος θα είναι πολύ δύσκολο να δωθεί το Όσκαρ στον αγαπημένο σταρ αλλά ίσως από του χρόνου κάτι μπορεί να γίνει, ελπίζουμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved