O Bruce Willis κάποτε έριξε χοντρή «χυλόπιτα» στην Jennifer Aniston

Στα «Φιλαράκια» ο ηθοποιός θυμήθηκε να το παίξει John McClane.

Μόνο ένας John McClane θα μπορούσε να ρίξει τέτοια χοντρή χυλόπιτα σε μία Jennifer Aniston.  Η χημεία του ηθοποιού με την πρωταγωνίστρια Jennifer Aniston ήταν εξαιρετική στο σετ, αλλά παρόλο που υποδύονταν το ζευγάρι, οι δυο τους δεν είχαν ποτέ σκηνή με φιλί. Αυτό μοιάζει λίγο περίεργο η αλήθεια είναι και πολλά λέγονται γι’ αυτή την απουσία. Πολλοί μεγάλοι σταρ του Χόλιγουντ πέρασαν από τα «Φιλαράκια» που προβάλλονταν επί σειρά ετών στην αμερικανική τηλεόραση.

Μάλιστα πολλοί υποστηρίζουν πως σε όλους έκανε πολύ καλό στην καριέρα τους ένα τέτοιο πέρασμα, μόνο και μόνο γιατί η σειρά ήταν πολύ δημοφιλής. Ένας από αυτούς ήταν και ο Bruce Willis ο οποίος υποδύθηκε τον Paul που είχε σχέση με την Rachel. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Willis ήταν αυτός που αρνήθηκε να φιλήσει την Aniston, κάνοντας τους εκατομμύρια φανς της σειράς να απορούν για αρκετά χρόνια. Οι φήμες φυσικά αμέσως άρχισαν να σκάνε από παντού και μέχρι σήμερα είναι κάτι σαν αστικός μύθος.

 

 
 

Τα Φιλαράκια: Όταν η παρέα βγήκε από τα εσώρουχά της

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς είχε συμβεί, πολλοί λένε πως επειδή τότε ο Brad Pitt ήταν με την Aniston και ο Willis είχε φιλία μαζί του, εκείνος δεν ήθελε να την φιλήσει. Μάλιστα. Ακούγεται σαν παραμύθι όλο αυτό πραγματικά, από την άλλη δεν μπορώ να μην αμφιβάλω κιόλας για τις προθέσεις του Willis.

Άλλωστε εδώ μιλάμε για μία τεράστια βιομηχανία, αυτή του Χόλυγουντ, τώρα σε μία φιλία θα κολλήσει το όλο πράγμα; Μήπως απλά οι φήμες υπάρχουν μόνο για να υπάρχουν; Μπορεί απλά να μην συνέβη τίποτα στην τελική και όλα αυτά να είναι λόγια του κόσμου και των φανς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved