pexels Αυτή η πιτσαρία κάνει ξεκάθαρο ότι δεν προσλαμβάνει ανόητους

Τόσο πολύ που δεν δίστασε να το βάλει στο πανό της διαφήμισής της.

Ναι, το είδαμε και αυτό και μάλιστα με μεγάλα γράμματα, έξω από το ίδιο το μαγαζί που ψάχνει προσωπικό.

Μία πιτσαρία στις ΗΠΑ έβγαλε ολόκληρο πανό έξω από το μαγαζί της που λέει συγκεκριμένα και με πολύ έντονα γράμματα: «ΝΟW HIRING - NON STUPID PEOPLE», κάτι το οποίο φυσικά ξεσήκωσε αμέσως έντονες αντιδράσεις στο ίντερνετ και όχι μόνο, με αποτέλεσμα η πιτσαρία να χάσει πολλούς από τους πελάτες της μετά από αυτό.

 Πώς θα ξαναζεστάνεις σαν επαγγελματίας τα κομμάτια πίτσας

 
 

Η πιτσαρία Santino βρίσκεται στην πολιτεία του Ohio στις ΗΠΑ και μάλλον οι ιδιοκτήτες της έχουν κουραστεί να προσλαμβάνουν εντελώς ηλίθια άτομα σαν υπαλλήλους τους, κι αυτό φυσικά φαίνεται από το πανό που ανάρτησαν έξω από το μαγαζί. Αυτό όμως σαν κίνηση μοιάζει να πείραξε πολύ κόσμο εκεί έξω, με τις αντιδράσεις να πέφτουν βροχή στο ίντερνετ μετά από δημοσίευμα της φωτογραφίας.

 

resize 1

 

Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν στο ίντερνετ κάτω από την φωτογραφία. Κάποιος είπε χαρακτηριστικά: «Αν αυτή είναι η εντύπωση που θέλεις να δώσεις σαν μαγαζάτορας, τότε μην απορείς που όλοι σου οι υπάλληλοι φεύγουν τρέχοντας». Πράγμα που το κατανοούμε κι εμείς. Η αλήθεια είναι πως η κίνηση της ανάρτησης του πανό δεν είναι και το πιο καλό διαφημιστικό μέσο για το μαγαζί σου.

 Netflix και πίτσα με την Ekaterina Novikova

 
 

Κάποιος άλλος είπε: «Μάλλον εδώ οι διευθυντές δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Κάποιος πρέπει να μάθει όλους αυτούς τους ‘’ηλίθιους’’ υπαλλήλους πως να μην είναι πλέον ηλίθιοι». Εντάξει, η ειρωνεία πάει σύννεφο αλλά η αλήθεια είναι πως εμείς αν θέλαμε δουλειά, σίγουρα δεν θα πηγαίναμε σε αυτή την πιτσαρία να τη βρούμε.

Άλλα σχόλια ήταν: «Εντελώς αντιεπαγγελματικό», «Αν ήταν έτσι μία σωστή αγγελία τότε μάλλον ο κόσμος πάει κατά διαόλου», αλλά όμως είχαμε και σχόλια πιο θετικά προς την αγγελία του τύπου: «Αν σε προσβάλει η αγγελία, τότε μάλλον είσαι ένας από τους ηλίθιους» ή «Καλά τα λένε, μας έχουν κουράσει οι ηλίθιοι».

Εντάξει, σίγουρα τη σήμερον ημέρα δεν είναι πολύ εύκολο να βρεις υπαλλήλους που να μην είναι εντελώς στόκοι, από την άλλη μία τέτοια αγγελία είναι άκρως προκλητική σε αυτούς που είναι ευαίσθητοι με το πολιτικά ορθό.

Εύκολα έχει κάνει το μάρκετινγκ ο Gordon Ramsey.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved