pexels Το νησί της Ελλάδας που είναι μέσα στους καλύτερους προορισμούς του κόσμου για καταδύσεις

Ανάμεσα από τα 50 πιο δημοφιλή μέρη για κατάδυση βρίσκεται και ένα ελληνικό νησί.

Το συγκεκριμένο νησί είναι ένα μαγνήτης για όλους τους τρελαμένους ερασιτέχνες δύτες που θέλουν να απολαύσουν την ομορφιά του βυθού. Το ελληνικό αυτό νησί που βρίσκεται μέσα στους καλύτερους καταδυτικούς προορισμούς του κόσμου, μπορεί να προσφέρει σε ξένους και ντόπιους δύτες την απόλαυση που αναζητούν. Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, αυτό το ελληνικό νησί είναι μέσα στην λίστα με τα 50 πιο καλά μέρη για να κάνεις κατάδυση. Αν λοιπόν είσαι άνθρωπος του νερού και σου αρέσουν οι σοβαρές βουτιές, τότε μάλλον θα πρέπει να πληροφορηθείς πιο είναι αυτό το ελληνικό νησί που τραβάει σαν μέλι όλους του δύτες του κόσμου.

 
 
 

Πέντε πράγματα που κάνουν έξαλλους τους άντρες στα ελληνικά νησιά

Ο οδηγός με τίτλο «Α Diver's Guide To The World» είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας διακεκριμένων συγγραφέων που ταξίδεψαν σε όλο τον πλανήτη, προκειμένου να καταλήξουν στους 50 πιο εντυπωσιακούς και ποιοτικούς καταδυτικούς προορισμούς. Δεν το περίμενε κανείς να είναι ένα ελληνικό μέρος μέσα στα καλύτερα του κόσμου, από την άλλη όμως η αλήθεια είναι πως τα ελληνικά νησιά και οι ελληνικές θάλασσες δεν στερούνται σε ομορφιά σε σχέση με τα άλλα μέρη του κόσμου.

Τρία ελληνικά νησιά που προσελκύουν επενδύσεις εκατομμυριούχων

 

 
 

Επιπλέον, η λίστα «φιλοξενεί» προορισμούς από την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Μοζαμβίκη, τις Φιλιππίνες, τη Μάλτα, τη Γαλλία, τις Σεϋχέλλες, τον Ισημερινό, το Μπελίζ, την Ινδονησία, την Τανζανία, την Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλική Πολυνησία τη Μαδαγασκάρη, την Ταϋλάνδη, το Μεξικό, τη Νότια Αφρική, τη Χιλή, το Κουρακάο και πολλά εξωτικά νησιά.

Εσύ θα έπαιρνες τον εξοπλισμό σου για να πας σε κάποιο από αυτά τα μέρη; Ίσως είναι λίγο μακριά κάποια από αυτά, αλλά όμως έχεις πάντα την ελληνική εναλλακτική να πας στο νησί για το οποίο μιλάμε, σίγουρα θα είναι πιο κοντά για σένα αν ζεις στην Ελλάδα.

Πάμε όμως να δούμε ποιο είναι το ελληνικό νησί που υπάρχει στη λίστα αυτή:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved