To πιο διάσημο στούντιο horror ταινιών του Χόλυγουντ μπαίνει στο gaming

Κατέκτησαν το Χόλυγουντ, τώρα έχουν βάλει πλώρη και για τον κόσμο του gaming.

Το πιο διάσημο στούντιο ταινιών του Χόλυγουντ αυτή τη στιγμή με την ονομασία Blumhouse ετοιμάζεται να μπει στον κόσμο του video gaming. Η Blumhouse έχει κάνει ταινίες που έχουν σπάσει ταμεία στο σινεμά και έχουν πάρει εξαιρετικές κριτικές από τους σινεφίλ, ταινίες όπως τα M3GAN, Insidious, The Purge, και Get Out έχουν ήδη μπει στο ράφι σαν modern classics στο horror genre. To στούντιο έχει ήδη χρηματοδοτήσει μεγάλο μέρος από το ετήσιο budget του στο νέο αυτό project με video games. Εμείς φυσικά αναρωτιόμαστε αν η Blumhouse θα καταφέρει με σχετικά χαμηλό budget να διατηρήσει την ίδια επιτυχία και στα games που σχεδιάζει.

 

 
 

Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι μισθοί του Χόλυγουντ για το 2022

Γιατί το λέμε αυτό; Είναι γνωστό πως η Blumhouse το έχει πολύ με το χαμηλό budget. Βλέπετε ότι η Blumhouse έγινε ευρέως γνωστή και ακόμη σημειώνει τεράστιες εμπορικές επιτυχίες χρηματοδοτώντας ταινίες σχετικά χαμηλού budget. Για παράδειγμα η νεότερη επιτυχία, το "M3GAN" γυρίστηκε με προϋπολογισμό $12 εκατομμυρίων και πλέον στο box office μετράει πάνω από $170 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Αυτοί είναι οι τίτλοι video games του 2023 που περιμένουμε με ανυπομονησία!

 

 
 

Εμείς βέβαια στηριζόμαστε στο ταλέντο τους να μετατρέπουν το μικρό budget σε κάτι που κάνει μεγάλη επιτυχία και βγάζει τρεις φορές τα χρήματα του. Πόσα χρήματα όμως σκοπεύει η Blumhouse να ξοδέψει για τα παιχνίδια της; Πόσο θα κοστίσει ένα και μόνο game της; Οι φήμες λένε πως θα κυκλοφορεί παιχνίδια τρόμου με κόστος παραγωγής που δε θα ξεπερνάει τα $10 εκατομμύρια δολάρια, άρα θα κυμαίνονται προς την πιο ανεξάρτητη σκηνή του game development. Αυτό αρχικά μπορεί να τρομάζει αλλά όμως εμείς εμπιστευόμαστε το σχέδιο τους, μέχρι σήμερα δεν έχουν αποτύχει, τουλάχιστον στο σινεμά.

Σε αυτό που πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα είναι πως το στούντιο δεν παίρνει την εύκολη οδό να σχεδιάσει παιχνίδια που έχουν ήδη γυριστεί σε ταινίες από την ίδια την εταιρία, αλλά προτιμάει να σχεδιάσει εξ ολοκλήρου νέους τίτλους με ολοκαίνουρια σενάρια. Εμείς περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα μαγειρέψουν, μιας και είμαστε κολλημένοι με το horror σε ό,τι μορφή κι αν μας έρχεται.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved