screenshot Παγιδευμένοι: 5 πράγματα που άργησαν περισσότερο και από το πολυπόθητο φιλί

Αν νομίζεις ότι η ερωτική σκηνή Μαρκέτος-Ροδίτη καθυστέρησε πολύ, πού να δεις την παρακάτω λίστα.

Δεν χρειάστηκε να περάσει και πολύς καιρός, τίποτα το σημαντικό. Απλώς χρειάστηκε να παιχτούν 35 επεισόδια, ένα Μουντιάλ, διακοπές των Χριστουγέννων, πολλές «αποστάσεις αναπνοής» και αρκετά περισσότερα βρισίδια λόγω απογοήτευσης σε σημείο που περιμέναμε ότι στο τέλος η Άννα θα τα φτιάξει με τον Ανδρέα. Αν δεν ήταν κολλητός του Μαρκέτου και κυρίως δεν είχε έρωτα για το φαγητό, ενδεχομένως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

Η σκηνή που πραγματικά μας έβγαλε την ψυχή με τους Δημήτρη Μαρκέτο (Μιχάλη Λεβεντογιάννη) και Άννα Ροδίτη (Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ) να τα δίνουν όλα στον καναπέ (επιτέλους).

 

 

Μας έκαναν τα νεύρα κρόσσια, ενδεχομένως και να ξενερώσουμε λίγο με την τεράστια κοιλιά του σίριαλ, κυρίως όμως επειδή έπαιξε με την ισορροπία του μυαλού μας ανάμεσα στις αποκαλύψεις και το love story. Εδώ που τα λέμε την πήρε από το χεράκι, την πήγε στο δωμάτιο και εκεί που ήμασταν βέβαιοι ότι θα «γίνει» τελικά τους είδαμε να κοιμούνται. Μα ποιος κοιμάται σε αυτές τις περιπτώσεις;

Εμείς μαντέψαμε την νέα δουλειά του Εισαγγελέα Μαρκέτου.

Παρόλα αυτά το τελευταίο επεισόδιο μας αποζημίωσε στο έπακρο με τη σκηνή στον καναπέ, αν και πρόλαβε το τρέιλερ να μας κάνει σπόιλερ πριν καν δούμε την επίμαχη σκηνή.

 

 

Ένα φιλί, μια σχέση, μια ερωτική κατάσταση που ήτανε να βγει επιτέλους βγήκε, ασχέτως αν έπρεπε να έχει συμβεί εδώ και μήνες. Πάντως μην νομίζεις ότι μόνο ο Μαρκέτος άργησε να «ορμήσει» στη Ροδίτη (ή το αντίθετο), υπάρχουν όμως και χειρότερα και κάνουν ακόμα και την υπομονή να χάνει την ψυχραιμία της.

Μαζέψαμε στο παρακάτω άλμπουμ 5 καταστάσεις ή υποσχέσεις που αντί να γίνουν στην ώρα τους, πήραν πολύ, μα πολύ καιρό:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved