Associated Press H Sharon Stone ξεχωρίζει τους De Niro και Pesci για τον πιο σημαντικό λόγο

Το «Βασικό Ένστικτο» του Χόλιγουντ ήταν πάντα αντικείμενο μισογυνισμού. Όχι όμως από αυτούς τους δύο «Κυρίους».

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Τζο Πέσι ανήκουν σε ένα δικό τους ξεχωριστό κλαμπ ηθοποιών. Αν παρατηρήσεις προσεκτικά το filmography τους θα συνειδητοποιήσεις ότι οι τύποι έχουν παίξει τα πάντα. Από νορμά χαρακτήρες, σε μυστήριους, ανώμαλους, κωμικούς, εγκληματίες και εννοείται μισογυνιστές και δολοφόνους. Το ότι μπορούσαν όμως να διαχωρίσουν τη δουλειά από το συναίσθημα στο σετ είναι κάτι που τους κάνει να ξεχωρίζουν, ιδίως στα μάτια της άλλοτε σεξοβόμβας του Χόλιγουντ, Sharon Stone

Με τόσες προκλητικές σκηνές στις ταινίες των 90's αλίμονο αν η σέξι Sharon δεν είχε κάποια αρνητική ιστορία να διηγηθεί για όλο τον κόσμο με τον οποίο έχει συνεργαστεί. Δυστυχώς έτσι είναι ο κόσμος για αυτό και πλέον είναι επιτακτική ανάγκη να αλλάξει προς το καλύτερο. Ο κόσμος του θεάματος προφανώς και δεν διαφέρει από τους υπόλοιπους της ζωής μας.

 Ξεχνιούνται τα σκάνδαλα του Harvey Weinstein;

 

ΤΙ έχει να μας πει το Βασικό Ένστικτο μετά από τόσα χρόνια;

Για όποιον έχει παρακολουθήσει την πορεία της, είναι γνωστό πως ακόμα και με τον ηθοποιό που έκανε το απόλυτο ντουέτο hot σκηνής- τον Μάικλ Ντάγκλας- δεν αισθανόταν και τόσο άνετα στο σετ, το ίδιο και με τον William Baldwin στο σετ του Sliver παρόλο που οι σκηνές έδειχναν γεμάτες χημεία. Παρόλα αυτά η Sharon δεν είχε ποτέ κάτι απέναντι στα δύο τοτέμ που μοιράστηκε το σετ του Casino

Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο Variety, η 64χρονη έσταζε μέλι για τους De Niro και Pesci.

“Έχω δουλέψει δίπλα από πολύ έμπειρα ονόματα και οι περισσότεροι πάντα μου έλεγαν πως πρέπει να το κάνω. Έδειχναν πως δεν με εμπιστεύονταν. Αυτό είναι μισογυνίστικο”. Στη συνέχεια και μετά από μία παύση δήλωσε το εξής: “Ο Ρομπερτ Ντε Νίρο και ο Τζο Πέσι δεν είναι από αυτούς. Οι περισσότεροι όμως μου έλεγαν με επιμονή τι πρέπει να κάνω και πως να το πω, δεν μου έδειχναν καμία εμπιστοσύνη. Δεν με άφηναν να τους επηρεάσω με την ηθοποιία μου, αισθάνονταν μειονεκτικά απέναντι μου, απέναντι σε μία γυναίκα. Το να μην ακούς τον άλλο δεν είναι καλό, άλλωστε το να ακούς και λίγο τι σου λέει κάποιος είναι μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας. Είναι γνωστό πως δεν είμαι η πιο δημοφιλής στο Χόλιγουντ, οι περισσότεροι με αντιμετωπίζουν σαν να είμαι ένα είδος weirdo”.

Όσο να 'ναι, σε ένα κόσμο που γκρεμίζονται συνεχώς πρότυπα με ειδήσεις από το παρελθόν τους, είναι ωραίο να ακούμε καλά λόγια για δύο σταρ με ειδικό βάρος. Είναι φαίνεται προνόμιο να είσαι και σταρ και σωστός τύπος. Ό,τι δηλαδή είναι το δίδυμο De Niro - Pesci.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved