Η κόντρα του Joaquin Phoenix με τον De Niro είχε νικητή τον Joker

Οι ηθοποιοί δεν αντάλλαξαν κουβέντα στα γυρίσματα της ταινίας και μάθαμε το λόγο.

Αν έπρεπε να δείξουμε με το δάχτυλο δύο ταινίες οι οποίες έχουν αναγκάσει τους πάντες να μιλάνε για εκείνες, είναι το Joker και το The Irishman. Για το δεύτερο, πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη, για το πρώτο, κάναμε ήδη αρκετή και τώρα ήρθε η ώρα της λύτρωσης. Στο επίκεντρο, εκτός από τις ίδιες τις ταινίες, είναι φυσικά και οι ηθοποιοί που παίζουν σε αυτές. Ο ένας, είναι Joaquin Phoenix (Joker) και ο άλλος, ο Robert De Niro (Joker, The Irishman). Όπως συνηθίζεται μετά από κάθε κινηματογραφική επιτυχία, ο πρωταγωνιστής ή οι πρωταγωνιστές της εκάστοτε ταινίας, δίνουν από μία ποιοτική, συνήθως με απολαυστικό φωτογραφικό υλικό, συνέντευξη. Ο Joaquin Phoenix, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και έδωσε τη δική του στην αμερικανική έκδοση του Vanity Fair.

Δες τις φωτογραφίες:

 

 

Εκεί, λοιπόν, μίλησε σχεδόν για όλα και στο ίδιο άρθρο, ο σκηνοθέτης της πιο hot ταινίας αυτή τη στιγμή, ο Todd Phillips, έκλεψε λίγη από την δόξα του εκλεκτικού ηθοποιού μετά από μία αποκάλυψη. Aπό τότε που αυτή έγινε γνωστή, μονοπωλεί στα ξένα μέσα ενημέρωσης. Λογικό. Όπως είπε, η σχέση του Joaquin Phoenix με τον Robert De Niro, δεν ήταν και η καλύτερη. Η καλλιτεχνική σύνδεση μεταξύ των δύο διακόπηκε απότομα όταν ο ένας έκανε γνωστό στον άλλον ποια μέθοδο θεωρεί σωστή στις πρόβες. Ο Phoenix ήθελε να λειτουργεί κατευθείαν στο γύρισμα ενώ ο De Niro να κάνει την πρόβα του την ώρα που καστ και τεχνικό επιτελείο βρίσκονταν όλοι μαζί.

Θυμήσου τι είχαμε γράψει για το απίστευτο περιστατικό στην εταιρεία του Robert De Niro

Οι δυο τους, σύμφωνα με τον Todd Phillips, τελικά τα βρήκαν όμως ο ίδιος ο Phoenix, ξεκαθάρισε πως δεν αντάλλαξαν κουβέντα στα γυρίσματα. Όπως φαίνεται, ο μόνος κερδισμένος από την διαμάχη των ηθοποιών, ήταν ο Joker.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved