Associated Press Κάποιος έκλεψε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα του Robert De Niro

Δεν είναι fake news, ξύπνησε και βρήκε μία κλέφτρα δίπλα από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Πρόσφατα, ένας από τους πιο διάσημους κατοίκους της 65ης East Street της Νέας Υόρκης, ο γνωστός σε όλους μας Robert De Niro, έπεσε θύμα διάρρηξης. Και όχι μίας συνηθισμένης διάρρηξης. Κάπου στις 2 το πρωί ο De Niro άκουσε θόρυβο μέσα στο σαλόνι του. Κατέβηκε την εσωτερική σκάλα και βρήκε μία γυναίκα κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο να βάζει όλα τα δώρα του σε ένα σάκο. Όχι, δεν ήταν ο Άγιος Βασίλης, σίγουρα. Ευτυχώς η αστυνομία την είχε εντοπίσει από πιο νωρίς και την παρακολουθούσε, μιας και ήθελαν να την πιάσουν επ’ αυτοφώρω. Η συγκεκριμένη κλέφτρα ήταν πολύ γνωστή στην αστυνομία, είχε δράσει στην περιοχή κι άλλες φορές.

 

 
 

Ακούγεται αρκετά σαν κωμική ταινία όπου ο κλέφτης είναι γκαφατζής και τα κάνει μαντάρα, το περιστατικό όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό όπως επιβεβαιώνει το ABC News. Η γυναίκα έχει τεθεί υπό κράτηση και αναμένεται να της ασκηθεί δίωξη. Ένας εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Μανχάταν είπε ότι πιθανότατα θα προσαχθεί ενώπιον δικαστηρίου αργότερα σήμερα ή νωρίς αύριο το πρωί. Δεν είναι προς το παρόν σαφές αν εκπροσωπείται από δικηγόρο.

 

 

O Robert De Niro γύρισε τη σκηνή της ρώσικης ρουλέτας στο Deerhunter με πραγματικές σφαίρες

Ο Robert De Niro δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για το συμβάν, ξέρουμε μόνο πως το σπίτι το νοικιάζει προσωρινά για να βλέπει την κόρη του. Τη στιγμή της διάρρηξης ο ηθοποιός βρισκόταν στο σπίτι του μαζί με την 11χρονη κόρη του από προηγούμενο γάμο. Η αστυνομία δεν γνωρίζει ακόμη αν το χτύπημα της κλέφτρας ήταν σκόπιμο ή αν τυχαία βρέθηκε στο σπίτι του διάσημου ηθοποιού. Πάντως εμείς αν είμασταν κλέφτες δεν θα μας χάλαγε ένα αυτόγραφο από τον «δάσκαλο».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved