Φαγάνας επί πληρωμή: Το απόλυτο dream job είναι πραγματικότητα

Μπορείς να κερδίζεις μέχρι και 130.000 δολάρια το χρόνο, φτάνει να είσαι καλοφαγάς.

Τώρα που είναι χειμώνας όλοι πάνω-κάτω τρώμε λίγο παραπάνω λόγω του κρύου, ο γνήσιος όμως ο καλοφαγάς φαίνεται όταν του περνάνε από το μυαλό σκέψεις του στυλ “γιατί να μην μπορώ να τρώω και να πληρώνομαι;”.Τι καλύτερο από αυτό έτσι; Κι όμως εμείς σου βρήκαμε μια ανάλογη δουλειά που όντως μπορείς να κερδίζεις πολλά χρήματα και να τρως όσο θέλεις. Μάλιστα η δουλειά αυτή πληρώνει πολύ καλύτερα από την συνηθισμένη σου δουλειά γραφείου. Αν δεν το πιστεύεις τότε πρέπει να δεις τα νούμερα. Η JP Morgan μόλις προκήρυξε μία θέση εργασίας στο δυναμικό της η οποία θέλει κάποιον να επισκέπτεται διάσημα εστιατόρια και να δοκιμάζει τα φαγητά τους. Δεν ακούγεται άσχημο έτσι δεν είναι; Ο μισθός μπορεί να φτάσει ετησίως μέχρι και τα 130.000 δολάρια, ποσό που μας κάνει μεγάλη εντύπωση.

 

 

Ο Πικέ παράτησε την Σακίρα για την Κλάρα Κία. Και μπράβο του

Αυτός που θα καταφέρει να πάρει τελικά τη δουλειά θα γίνει συντάκτης του The Infatuation, μίας πλατφόρμας αξιολόγησης εστιατορίων που θα αναφέρεται σε όλο τον κόσμο και θα μπορεί ο καθένας να μπαίνει και να βλέπει κριτικές φαγητών και service. Το Infatuation εξαγοράστηκε από την JPMorgan Chase το 2021 και σήμερα έχει γραφεία σε 53 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα μέρη για να διαβάσει κανείς κριτικές εστιατορίων. Η αγγελία αναφέρει πως εκτός από τον πολύ καλό μισθό που θα παίρνει ο συντάκτης, θα μπορεί να έχει κι ένα πολύ καλό προνόμιο. Τι θα είναι αυτό;

 

 
 

Όποιος επιλεγεί θα έχει «ετήσιο προϋπολογισμό 30.000 δολαρίων για εστιατόρια» στη Νέα Υόρκη και θα δοκιμάζει όλα τα φαγητά και τα ποτά που προσφέρουν τα μαγαζιά εστίασης της μεγαλούπολης. Με λίγα λόγια αυτή η θέση είναι η χαρά του τζαμπατζή. Πολύ απλά ο συντάκτης αυτός δεν πρόκειται ποτέ να πληρώσει ξανά για φαγητό, όσο τουλάχιστον βρίσκεται στην Νέα Υόρκη, όπου και αναφέρεται το προνόμιο αυτό. Δεν είναι άσχημη θέση έτσι; Και καλός μισθός και καλό φαγητό και τζάμπα. Μια χαρά. Μήπως να πάμε Νέα Υόρκη παιδιά; Το προνόμιο αυτό, αν κανείς το αναλύσει περισσότερο, βρίσκει πως όντως αν πάρεις τη θέση δεν πρόκειται να ξαναπληρώσεις για φαγητό. Το ποσό αυτό ανέρχεται σε 2.500 δολάρια το μήνα, 576,92 δολάρια την εβδομάδα ή 82,19 δολάρια την ημέρα, αν αποφασίσει να παίρνει το δείπνο του έξω κάθε μέρα του χρόνου.

Ο συντάκτης θα πρέπει να γράφει κριτικές και φυσικά να τρώει πολύ φαγητό και μάλιστα πολύ καλής ποιότητας. Τι περιμένεις; Στείλε βιογραφικό τώρα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved