Δεν βαρεθήκατε και άλλο «Παρασκευή και 13»;

Πόσο Jason Vorhees να αντέξουμε ακόμα. Παρόλα αυτά έχει ψωμί το νέο πρότζεκτ.

Στο horror franchise «Friday the 13th» μάλλον είδαν την επιτυχία που σημείωσε το reboot του Halloween και αποφάσισαν πως είναι η ευκαιρία να επαναφέρουνε άλλον έναν μασκοφόρο δολοφόνο στο σήμερα. Ο Jason Vorhees του «Παρασκευή και 13» έχει αρκετά χρόνια να ανέβει στον κινηματογράφο, ίσως γιατί πλέον ο κόσμος βαρέθηκε να τον βλέπει να σφάζει κόσμο χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να πεθάνει. Όταν δε αποφάσισαν να τον στείλουν σε διαστημική βάση να σφάξει όλο το πλήρωμα ή να αντιμετωπίζει τον Freddy Krueger στο απαράδεκτο «Freddy vs Jason» όλοι πιστέψαμε ότι μπήκε ταφόπλακα στον αθάνατο που σκορπάει τον θάνατο.

 

5 θρίλερ φόρος τιμής στο Παρασκευή και 13.

Πριν λίγο καιρό μάθαμε ότι θα επιστρέψει μέσω τηλεοπτικής σειράς στο Peacock με τίτλο «Crystal Lake», το πραγματικό ζουμί ωστόσο βρίσκεται στο reboot που θέλει να φέρει σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας, Sean S. Cunningham.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Bloody Disgusting, νέο φιλμ με κεντρικό πρόσωπο τον Jason Voorhees θα είναι reboot και όχι κάποια συνέχεια.

 

Εδώ παίζονται ακόμα ταινίες Predator τον Jason θα βαρεθεί ο κόσμος;

Τι διαφορετικό θα έχει;

Όποιος έχει δει την original ταινία του 1980 θα θυμάται καλά ότι βασικός δολοφόνος της ταινίας δεν ήταν ο Jason αλλά η μητέρα του, η οποία μουρλάθηκε βλέποντάς τον γιο της να πνίγεται στην Crystal Lake. Βέβαια το συνταρακτικό τέλος της ταινίας ήταν αυτό που γέννησε τον θρύλο του μανιακού αυτού δολοφόνου και ξύπνησε από τα άδυτα της Κρυστάλλινης Λίμνης το τρομακτικό όνομα το οποίο ακούει στο όνομα Vorhees.

 

 

Κάπως έτσι τελείωσε το πρώτο φιλμ, από εκεί είναι το πιο πιθανό να συνεχίσει το franchise o Cunningham παρέα με τους Jeff Locker και Jeremy Weiss. Ένα reboot που θα αλλάξει εντελώς την ιστορία και θα διαγράψει όλα τα «σάπια» επεισόδια που γυρίστηκαν στην πορεία, όπως ακριβώς συνέβη και με τον Michael Myers στο Halloween. To ένα πλάνο είναι αυτό, το δεύτερο να ξεκινήσει από την αρχή.

Όποιο και αν είναι το τελικό σχέδιο, ο Jeff Locker είναι σχεδόν βέβαιος πως «οι φανς θα το λατρέψουν». Εδώ που τα λέμε αξίζει μια καλή ταινία ο Jason Vorhees, δεν νομίζετε;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved