Halloween Kills: Ο Michael Myers βγάζει τη μάσκα;

Αυτό υποννοεί το τρέιλερ και το φετινό Halloween αποκτάει μεγάλο ενδιαφέρον.

Όλοι πίστεψαν ότι η ιστορία του τελείωσε μέσα στις φλόγες στο υπόγειο της babysitter του Laurie Strode, στην περιοχή του Haddonfield, Illinois. Τελικά η πυροσβεστική έκανε το λάθος και έσβησε τη φλόγα που θα τον έκανε στάχτη μια για πάντα. Ο Michael Myers δεν είναι απλή ράτσα ανθρώπου, είναι ο boogeyman και η νύχτα με τις μάσκες δεν έχει τελειώσει ακόμα. Για κανέναν.

 

 

Το κυνήγι στο δεύτερο επεισόδιο της μεγάλης επιστροφής του δολοφόνου με τη λευκή μάσκα συνεχίζεται, αλλά αυτή τη φορά η Jamie Lee Curtis θα έχει τη βοήθεια αρκετών επιζόντων που είχαν γλιτώσει στο πρώτο έργο του John Carpenter, το 1978. Θα καταφέρουν αυτή τη φορά να τον εξολοθρεύσουν ή ο Michael θα «γελάσει» τελευταίος;

 

 

Δίχως να θέλουμε να κάνουμε spoiler, υπάρχει και άλλη ταινία που θα βγει το 2022 με τίτλο «Halloween Ends» η οποία θα κλείσει την τριλογία, οπότε στις 15 Οκτωβρίου του 2021 ο Michael Myers σίγουρα δεν θα «σβήσει». Tουλάχιστον για ένα ακόμα επεισόδιο, όπου το πιο πιθανό είναι να δούμε επιτέλους το πραγματικό του πρόσωπο, όπως μας δείχνει το τελευταίο τρέιλερ.

Κρύβεται άραγε ο Nick Castle (ο αυθεντικός Michael Myers) από πίσω, ή είναι κάποιος άλλος;

 

Halloween Kills - Final Trailer


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved