Ελληνίδα πορνοστάρ αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του επαγγέλματος

Όλες σου οι απορίες λύνονται σ’ ένα video.

Αν σκεφτείς πόσο εύκολο είναι να βρεθείς μπροστά σε μία οθόνη βλέποντας πορνογραφικό υλικό, τότε θα διαπιστώσεις πως η πλειοψηφία εκεί έξω έχει γίνει θεατής τουλάχιστον για μία φορά. Σε σύγκριση με πριν από 20 χρόνια, η πρόσβαση σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου είναι πιο εύκολη και αυτό έχει βοηθήσει στην γιγάντωση του κλάδου.

Σπάει όλα τα ρεκόρ η Ελλάδα στα porn «Oscars»

 Ωστόσο παρότι έχει απομυθοποιηθεί εν μέρει, ακόμη και σήμερα υπάρχουν μύθοι που διαχρονικά ακολουθούν αυτό το επάγγελμα. Μάλιστα μία Ελληνίδα πορνοστάρ, η Christy White των Sugar Babes αποφάσισε να μας λύσει όλες τις απορίες. Το κορίτσι που κόπηκε από το GNTM ακολούθησε άλλο δρόμο και πλέον δηλώνει ευτυχισμένη ως πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών. Μιλώντας στο «FrediGtv», κανάλι στο Youtube, αποκάλυψε πράγματα που δεν γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Όπως για παράδειγμα οι μισθοί που παίζουν: «Ο άνδρας παίρνει 300 ευρώ το γύρισμα και η γυναίκα παίρνει 500. Βέβαια αυτό μπορεί να αλλάξει, ανάλογα με τι κάνεις», ανέφερε χαρακτηριστικά βάζοντας τέλος στις εντυπώσεις πως αμοίβονται με τεράστια ποσά. Για παράδειγμα τα πολλά τα χιλιάρικα παίζουν στο εξωτερικό. Αχ Ελλάδα που τρως τα παιδιά σου.

Σε περίπτωση που μπορεί κάποια να μείνει έγκυος ανέφερε πως είναι δύσκολο καθώς υπάρχει συνεννόηση ενώ όλοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν εξετάσεις κάθε 14 μέρες σε θέματα υγείας. Τέλος η ίδια δεν μπήκε σε αυτό τον χώρο για τα χρήματα αλλά λόγω του συντρόφου της. Τον ζήλευε που έκανε αυτή τη δουλειά και ήθελε να δοκιμάσει.

@fredigtv

Ποσα βγαζουν οι σταρς?

♬ πρωτότυπος ήχος - fredigtv


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved